Γυρίζει τον κόσμο και κάνει σεξ με παντρεμένους για να... σώσει τους γάμους τους

Metrosport Team25 Ιουλίου 2022

Η Γκουίνεθ Λι υπήρξε παντρεμένη για χρόνια, ωστόσο ο σύζυγός της την απατούσε.

Όταν το διαπίστωσε, αποφάσισε να πράξει το ίδιο, μέσω της ιστοσελίδας illicitencounters.com, η οποία φέρνει σε επαφές... παντρεμένους ανθρώπους.

Τα χρόνια πέρασαν και ο άντρας της Λι έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο. Όπως λέει η ίδια, «η καρδιά μου ράγισε όταν τον έχασα. Όταν όμως πέρασε καιρός, αποφάσισα να αρχίσω να γνωρίζω νέους ανθρώπους ξανά».

Έκτοτε, η 49χρονη σήμερα γυναίκα έχει εξελιχθεί σε... serial mistress. Η Βρετανίδα τόνισε πως δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά αλλά συνέχισε να ακολουθεί την προαναφερθείσα ιστοσελίδα επειδή «εκεί όλοι έχουν εμμονή με το σεξ, όπως εγώ».

Έτσι, γνώρισε δεκάδες παντρεμένους άντρες, με τους οποίους γύρισε όλον τον κόσμο. «Πήγα στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Άμστερνταμ, σύντομα θα πάω στο Ντουμπρόβνικ» αναφέρει, τονίζοντας ότι ο τρόπος ζωής που ακολουθεί προφανώς δεν είναι για όλους.

Ωστόσο, εκτιμά πως «σώζω γάμους. Πολλοί μου λένε ότι δεν έχω ηθικούς φραγμούς και ότι καταστρέφω γάμους, ωστόσο αν οι εραστές μου είχαν μείνει πιστοί στις γυναίκες τους, θα είχαν καταλήξει σε διαζύγιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.