Γύρισε ο διακόπτης…

Νίκος Κουλιανός27 Αυγούστου 2022

Μετά τα ευρωπαικά παιχνίδια, έχουμε φουλ δράση πλέον σe όλη την Ευρώπη. Έτσι θα πάμε σερί χωρίς…ανάσα μέχρι τα Χριστούγεννα ελέω Μουντιάλ.

Όσο για σήμερα ξεχωρίσαμε σημεία για όλα τα γούστα και βαλάντια!

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Οι «Άγιοι» ξεπέρασαν την 4άρα της πρεμιέρας με την Τότεναμ γρηγορα και με εντυπωσιακά αποτελεσματα. Είναι σε καλό φεγγάρι και σκοράρουν με μεγάλη συνέπεια, αλλά παίζουν απέναντι στον κακό τους δαίμονα. Χωρίς νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ τα τελευταία 19 χρόνια στο «Σεντ μέρις» ψάχνουν την εξιλέωση! Στον αντίποδα η Γιουνάιντετ του Τεν Χαγκ μετά την μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ δείχνει να γύρισε τον διακόπτη και θέλει ανάλογη συνέχεια, έχοντας πλέον και τον Κασεμίρο στο δυναμικό της. Το χ2+g/g οριακά διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Εξαιρετικά τα πρώτα δείγματα της Χοφενχάιμ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έκανε…παρέλαση στο Λεβερκούζεν, καθώς σκόρπισε τις «ασπυρίνες» με 0-3 και θέλει να τριτώσει το καλό απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Η παράδοση είναι εξαιρετική στο «Σιζενχάιμ» και συνήθως συνοδεύεται και με πολλά γκολ. Η Άουγκσμπουργκ είναι ο ορισμός της κυκλοθυμικής ομάδας αλλά μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g στο 2.75 θα είναι κι εδώ η επιλογή μας!

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΡΟΝΤΕΖ: Το τελικό 3-1 και η ήττα από την Αμιάν αδικεί την εικόνα της Μπαστιά την προηγούμενη αγωνιστική. Για ένα ακόμα παιχνίδι οι νησιώτες έδειξαν εξαιρετικά δείγματα αλλά πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη. Το ματς πλέον με την Ροντέζ είναι από τα λεγόμενα «must win» και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, όπως κάνει άλλωστε τις περισσότερες φορές όταν παίζει μπροστά στο κοινό της. Ο άσος στο 2.10 είναι τίμιος και θα προτιμηθεί!

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΤΣΑΒΕΣ: Η Σπόρτινγκ δεν μπόρεσε να σηκώσει ανάστημα στο ντέρμπι με την Πόρτο γνώρισε την ήττα με 3-0 και μετρά ήδη 2 απώλειες στα τρία πρώτα της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες και περιμένουμε να ξεσπάσει απέναντι στην Τσάβες. Η παράδοση είναι καλή, αλλά οι φιλοξενούμενοι μεσοεπιθετικά δεν αστειεύονται και σκοράρουν εύκολα ως τώρα. Ο άσος συνδυαστικά με το g/g στο 2.70 έχει αξία και θα τιμηθεί!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.