ΓΣ ΠΑΟΚ: 150.719.000 ευρώ η συνολική επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός05 Ιουνίου 2020

Το Metrosport.gr σας μετέφερε τα τεκταινόμενα από την ΓΣ των μετόχων του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/6) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Μπαίνουν 9.900.000 ευρώ ως αποθεματικό υπέρ το άρτιο. Δηλαδή δεν υπολογίζονται στο μετοχικό κεφάλαιο. Μπαίνουν στο ταμείο. Και άλλες 90.000 θα μπούνε στο μετοχικό κεφάλαιο. Που θα φτάσει στα 116.182.412.40.

Η συνολική επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ φτάνει, πλέον, τα 150.719.000 ευρώ. Στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου ανήκει το 84,93% των μετοχών, 10% ανήκει στον ερασιτέχνη, όπως ορίζει ο νόμος, και το υπόλοιπο σε μικρομετόχους.

Δεύτερη απόφαση. Μπαίνει όγδοο μέλος στην διοίκηση ο Κυριάκος Κυριάκος. Για το υπόλοιπο της θητείας της.

Ιβάν Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Γιώργος Σαββίδης, Μαρία Γκοντσαρόβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιος, Αρτούρ Νταβιντιάν και Κυριάκος Κυριάκος είναι τα οκτώ πρόσωπα της διοίκησης.

Γκαγκάτσης: «Η χρονιά στο αν είναι πετυχημένη θα κριθεί στο τέλος. Στην Ευρώπη ήταν αποτυχημένη, αλλά στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο θα φανεί στο τέλος».

Για το FFP: «Θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ελέω κορωνοϊου. Αυτό προκύπτει από ανεπίσημες πληροφορίες από την UEFA. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω ποια είναι ακριβώς η κατάσταση. Η μη συμμετοχή στους ομίλους επιβάρυνε σίγουρα. Τον Γενάρη δεν κάναμε μεταγραφές πρωτίστως λόγω FFP για την ισορροπία, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Μεταγραφές θα γίνονται όπως και πωλήσεις. Και όταν γίνονται μεταγραφές θα λαμβάνεται και ένα ρίσκο».

Στην κριτική για το ιατρικό τιμ απάντησε ότι δεν γίνεται οι γιατροί που μπαίνουν στο γήπεδο να κάνουν και τις επεμβάσεις και πως πρέπει να υπάρξει συνεργασία με εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Ο Γκαγκάτσης υπεραμύνθηκε των γιατρών, λέγοντας ότι και αυτός που έχει ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ιατρικό κέντρο, ενώ υπογράμμισε ότι έχουν γίνει και επεμβάσεις στο εξωτερικό μετά από συμφωνία ΠΑΕ-παικτών.

Για το θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, το CAS θα δικάσει πριν τις 25 Αυγούστου. «Ελπίζουμε να μπει στην ουσία. Δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Σαββίδης αγόρασαν κάποιο κέντρο. Μια στημένη επιτροπή τον καταδίκασε. Και υπήρχαν δύο αποφάσεις επιτροπών σ' αυτό. Επιμένω σ' αυτά που είχα πει στην τηλεοπτική παρουσία μου» τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Για την Νέα Τούμπα σημείωσε: «Όταν υπάρχει κάτι επίσημο θα βγει στο σάιτ. Μην νομίζετε ότι όλοι θέλουν να κάνει ο ΠΑΟΚ νέο γήπεδο, γιατί θα δυναμώσει».

Σχετικά με το PAOK TV ανέφερε ότι «θα μιλήσουμε στο τέλος γιατί έχουμε και ματς για τα πλέι οφ».

Για το θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια είπε: «Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία είναι δύσκολη. Βλέπετε ότι μειώσεις συμβολαίων γίνονται απ' όλους. Σίγουρα θα μειώσουμε και το μπάτζετ. Βλέπετε τις έρευνες για την ύφεση στην Ελλάδα, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει και δεύτερο κύμα κορωνοϊου. Είναι νωρίς να πούμε που θα κάτσει η μπίλια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.