Γρηγορίου: «Άθλος αν παίρναμε αποτέλεσμα»

Γιώργος Ζαΐρης15 Φεβρουαρίου 2020

Ο τεχνικός της Λάρισας, Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του και χαρακτήρισε άθλο το ενδεχόμενο η ομάδα του να έπαιρνε αποτέλεσμα:

"Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς αλλά κληθήκαμε να το παίξουμε χωρίς δέκα σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας. Αναγκαστήκαμε λοιπόν να έχουμε μια ενδεκάδα που πρώτη φορά κλήθηκε να αγωνιστεί. 

Ο Μάρκοβιτς έπαιξε το πρώτο ματς, ο Ασούμπρε αγωνίστηκε μετά από ένα δίμηνο, ο Τόρζε έπαιξε ενενήντα λεπτά μετά από μήνες. Παρόλα αυτά αυτή η ομάδα μόχθησε, πάλεψε και μας αφήνει την αίσθηση ότι το μέλλον της ανήκει. 

Σε ότι αφορά τον αγώνα έχω την αίσθηση ότι το γκολ του Αουγκούστο ήταν το κομβικό γιατί σημειώθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους. 

Εμεις στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να μειώσουμε, πιέσαμε και εμείς ήμασταν πιο κοντά στο δεύτερο γκολ. Και είναι ξεκάθαρο πως θα επρόκειτο για άθλο αν παίρναμε αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ και με αυτές τις απουσίες. 

Πλέον, έχουμε δυο ματς με Βόλο και Αστέρα θέλουμε δυο νίκες για να διεκδικήσουμε ως το τέλος την είσοδο μας στην εξάδα".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.