Γρηγοριάδης: «Εκανε έξυπνη κούρσα ο Χρήστου, είναι φανταστικός κολυμβητής»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο αθλητής της κολύμβησης, Αρης Γρηγοριάδης, και μίλησε για τα μετάλλια του Απόστολου Χρήστου αλλά και τη νέα γενιά του αθλήματος.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα μετάλλια του Χρήστου: «Η νίκη του Απόστολου παίρνει μεγαλύτερη αξία γιατί και ο αντίπαλός του είναι σπουδαίος. Είδα και τις δηλώσεις του Ιταλού και δεν το πήρε πολύ καλά. Ηταν σε πολύ καλή κατάσταση ο Χρήστου, έκανε λογική και έξυπνη κούρσα σύμφωνα με το 50άρι του και προσπάθησε να φτάσει στο χρυσό. Το ίδιο όμως έκανε και ο Ιταλός. Είναι δύο μεγάλοι αθλητές και είναι υψηλό το επίπεδο.

Ο Χρήστου είναι ένα παιδί πολύ συνειδητοποιημένο, φανταστικός κολυμβητής, ήταν από μικρός σε υψηλό επίπεδο αλλά τα 3-4 τελευταία χρόνια έχει ανέβει στους κορυφαίους».

Για το μυστικό στην κολύμβηση: «Το 50άρι και το 100άρι παίζουν σημαντικό ρόλο η αρχή, η μέση και το τέλος. Ο κάθε αθλητής είναι διαφορετικός, μπορεί κάποιος να είναι πιο δυνατός ή άλλος πιο εκρηκτικός. Αυτό είναι το ωραίο στην κολύμβηση, φιλοξενεί όλα τα σώματα. Στην κολύμβηση τα 50μ. ελεύθερο είναι ένα αγώνισμα της καμίας ανάσας».

Για τη νέα γενιά της κολύμβησης: «Υπάρχει μια γενιά ταλαντούχων παιδιών που έχουν φέρει διακρίσεις και μπορούν να φέρουν ακόμη καλύτερες και ίσως και μετάλλιο στην Ολυμπιάδα. Σημαντικό το μετάλλιο του Γκολομέεφ, ενώ δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, έφερε τον εαυτό του εκεί που έπρεπε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.