Greek Freak: Τι θα προλάβει να αλλάξει ο Χιμένεθ;

Χάρης Δημαράς02 Ιανουαρίου 2021

To σερί του Παναθηναϊκού σταμάτησε στην Τούμπα, ο Αστέρας έχει δύο παιχνίδια αήττητος και έκανε νέο ξεκίνημα με τον Ράσταβατς. Ο αγώνας διεξάγεται και πάλι στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι παρατάσσονται χωρίς τον Μαουρίσιο, ενώ το κλίμα έχει χαλάσει λόγω και των τοποθετήσεων του Μπόλονι για ορισμένους παίκτες. Εντός έδρας μπορεί να έχουν δύο σερί νίκες, αλλά γενικά φέτος παρουσιάζονται ασταθείς. Ικανοί για τη ζημιά οι φιλοξενούμενοι, πάμε με το καλοπληρωμένο G/G.

Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται Παναιτωλικός και ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, οι δε Κρητικοί για το πλασάρισμα στην πεντάδα. Εκτός ο Καρασαλίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Γιάννου, Γιαννούλης, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ. Ο ΟΦΗ αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, όμως στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο Αγρίνιο, ηττήθηκε.

Στα έξι τελευταία της παιχνίδια μετράει μόλις έναν πόντο η ΑΕΛ και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε το 3Χ3 πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για τον Πάμπλο Γκαρσία. Αρκετές επιστροφές για τον Τάτση, από την άλλη πλευρά. Οι «βυσσινί» έχουν και δεύτερο εντός έδρας με τον ΠΑΣ σε λίγες μέρες, ενώ ο Δικέφαλος αγωνίζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος έστω και δύσκολα αναμένεται να περάσει, αναμένεται όμως ένα σκληρό ματς.

Μία μόλις ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει ο Απόλλων Σμύρνης (κι αυτή από την ΑΕΚ) δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, είναι καλός εντός έδρας, μα το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Κάστρο και Σιόντης εκτός για τους γηπεδούχους.

Λίγες μέρες μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Καραϊσκάκης» αυτή τη φορά, σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Η Ενωση με τον Μανόλο Χιμένεθ ξανά στο τιμόνι της και στην ύστατη προσπάθεια να ξαναμπούν στο παιχνίδι του τίτλου (με διπλό μειώνουν στο -5). Επιστροφές για τον Μαρτίνς (μετά από καιρό διαθέσιμος και ο Βαλμπουενά), από την ΑΕΚ λείπουν μόνο οι Παουλίνιο και Σάκχοφ. Ο Χιμένεθ θα προσπαθήσει να σουλουπώσει την άμυνα, αλλά τι θα προλάβει να κάνει;

Οκτώ παιχνίδια αγνοεί τη νίκη ο Βόλος, τέσσερα ο Ατρόμητος. Βέβαια οι Θεσσαλοί έχουν έξι ισοπαλίες και καταφέρνουν να είναι αρκετά ψηλά, δύο πόντους πιο πάνω από τον σημερινό τους αντίπαλο. Ο Ουάρντα δίνει την τελευταία του... παράσταση στο Βόλο και συνεχίζει στην Τούμπα μετά από αυτό το παιχνίδι. Ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες μας οδηγεί στο over.

Ο Αρης με κεκτημένη ταχύτητα από το ‘20 κόντρα στη Λαμία στη Φθιώτιδα, ενώ την Πέμπτη υποδέχεται τον Βόλο. Μοναδικός απών για τον Μάντζιο ο Σάκιτς. Η Λαμία με Γρηγορίου στο τιμόνι πλέον δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Οι κιτρινόμαυροι μόνο από τον Ατρόμητο έχουν δεχθεί γκολ εκτός έδρας, αλλά μετά τη διακοπή δεν ξέρουμε αν θα παρουσιαστούν το ίδιο σταθεροί στην άμυνα. Υπάρχει παράδοση στο over.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G – ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER - ΒΟΛΟΣ OVER

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ…

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ 0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-1

ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ 1-2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.