Greek Freak: Πιθανή αλλαγή κορυφής και δύο «βολικά» χινάρια

Χάρης Δημαράς25 Ιανουαρίου 2020

Αγωνιστική που μπορεί να κρύβει και αλλαγή στην κορυφή είναι η 21η, καθώς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει πιο εύκολο έργο κόντρα στο Βόλο εντός έδρας. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι ερυθρόλευκοι θα χάσουν και το αήττητό τους φέτος.

Και γιατί όχι; Η ΑΕΚ δείχνει πολύ ανεβασμένη, έριξε τρία και στο Βόλο χωρίς Λιβάγια, Ολιβέιρα και Μάνταλο, τώρα που επιστρέφουν κιόλας, ακόμη καλύτερα γι’ αυτήν.

Εχει βέβαια και μια σημαντική απώλεια η ΑΕΚ, δεν παίζει ο Τσιγκρίνσκι στην άμυνα και σε συνάρτηση με το πρόβλημα που έχει στην άμυνα ο Ολυμπιακός λόγω της απουσίας του Σεμέδο, συνάγουμε ότι μπορεί να βγει ένα αρκετά εύκολο G/G στο ντέρμπι. Το οποίο εκτός από τη φόρμα «ευνοείται» και από την παράδοση. Τώρα για το σημείο, ας πάει όπου θέλει, αν και προσωπικά βλέπω γκέλα Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ το πιθανότερο είναι να βγάλει το over μαζί με τον άσο λόγω του τρόπου που αγωνίζεται ο Βόλος, δηλαδή αρκετά ανοικτά. Ο προπονητής των Θεσσαλών, Γκαγιέγκο, μάλιστα, ομολόγησε ότι η ομάδα του μέχρι να μάθει το νέο τρόπο παιχνιδιού που ο ίδιος θέλει, θα έχει αρρυθμίες. Εκτός μάχης οι Ακπομ, Μάτος και πιθανώς Γιαννούλης, από το Βόλο ο Μαξ. Ασος από ημίχρονο.

Ο Αρης στο Αγρίνιο έχει απουσίες στην άμυνα. Ροζ δεν παίζει, πιθανώς και ο Σούντγκρεν, ενώ ο Ενινγκ τόνισε ότι η ομάδα του λόγω των συνεχών αγώνων ίσως να μην έχει ενέργεια και φρεσκάδα. Εκτός και ο Ιντέγε. Ο Παναιτωλικός δείχνει ανανεωμένος το τελευταίο διάστημα με τις μεταγραφές, όμως δεν έχει χαρακτήρα νικητή (το 0-2 έγινε 2-2 στη Λάρισα). Θεωρώ ότι θα σκοράρει, βλέπω πιθανό το G/G.

Φορμαρισμένος ο Παναθηναϊκός, ίσως και η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Πρωτάθλημα, πηγαίνει με φόρα στη Λάρισα έχοντα ςκαι θετική παράδοση. Ο Δώνης επιστρέφει σε παλιά λημέρια, μπορεί να συνεχίσει το σερί του, ρισκάρουμε στο διπλό με G/G καθώς και οι βυσσινί είναι ικανοί να σκοράρουν.

Με παράδοση στα γκολ το Πανιώνιος – Ατρόμητος, αλλά και με την πλάτη στον τοίχο οι Νεοσμυρνιώτες. Αμυντικές απουσίες για τον Παντελίδη (Γούτας, Κιβρακίδης), αναγκασμένος να ρισκάρει για νίκη ο Πανιώνιος, γιατί αν δεν κερδίσει κι αυτό…

Θα ρισκάρω, τέλος, σε δύο χινάρια. Ξάνθη – ΟΦΗ και Λαμία – Αστέρας Τρίπολης. Δεν θεωρώ ότι θα χαλαστούν αν πάρουν από έναν βαθμό.

ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 & G/G

ΤΡΙΑΔΑ ΒΑΣΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G – ΑΕΚ G/G – ΠΑΟΚ 1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.

ΔΥΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ

ΞΑΝΘΗ Χ – ΛΑΜΙΑ Χ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3-0

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ 1-1

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.