Greek Freak: Η Κυριακή των γκολ

Χάρης Δημαράς08 Φεβρουαρίου 2020

Δεν αργεί το φινάλε της κανονικής περιόδου – τι έμειναν, τέσσερις αγωνιστικές – και θα περάσουμε στο φετινό κυρίως πιάτο, που είναι τα πλέι-οφ (και τα πλέι-άουτ βέβαια). Αυτό που παίζεται είναι η έκτη θέση για τα πλέι-οφ, ενώ σε σενάρια υποβιβασμού δύσκολα θα μπλέξει άλλη ομάδα πλην Πανιωνίου και Παναιτωλικού. Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι την Κυριακή και δεν αποκλείεται, λόγω και των ζευγαριών, να δούμε αρκετά γκολ.

Αρχής γενομένης από την Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον Άρη έχοντας μπει πλέον κι αυτός σε τροχιά πλέι-οφ! Τρεις πόντους πίσω βρίσκεται, αν και δεν είναι και πολύ εύκολο το έργο του, διότι βρίσκονται αρκετές ομάδες μπροστά του. Οι κιτρινόμαυροι με το τρίποντο επί του Πανιωνίου ουσιαστικά κλείδωσαν τα πλέι-οφ και ρίχνουν το βάρος στο Κύπελλο και τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Ατρόμητο. Φυσικά δεν πρόκειται να κάτσουν να χάσουν από τον Αστέρα. Αλλά με δεδομένη την κούραση και τον αγώνα Κυπέλλου, αλλά και τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο αντίπαλος στους τελευταίους του αγώνες, θα είναι δύσκολη η αποστολή. Πιστεύω ότι θα έχουμε εκατέρωθεν γκολ, με τον Ντιγκινί να έχει καλή παράδοση με τους Αρκάδες στα δύο τελευταία ματς.

Ο ΠΑΟΚ έχει επίσης παράδοση να πετυχαίνει αρκετά γκολ στα παιχνίδια του με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Εδώ οι Κρητικοί έχουν αρκετές απουσίες, όμως δεν παύουν να είναι επικίνδυνοι, ιδιαίτερα επιθετικά. Ο τρόπος που αγωνίζονται «εμπνέει» για over.

Οι σχέσεις Ολυμπιακού και Ατρομήτου έχουν αναθερμανθεί, οι Περιστεριώτες κατεβαίνουν χωρίς Μανούσο, Χαρίση και Κατράνη, ενώ έχουν να σκοράρουν τέσσερα συνεχόμενα ματς. Δεν ξέρω αν θα βάλουν γκολ, πιθανολογώ ότι ο -μέτριος το τελευταίο διάστημα – Ολυμπιακός θα περάσει.

Στα σημερινά εκτιμώ ότι η Ξάνθη δε θα χάσει στην κεκλεισμένων των θυρών Νέα Σμύρνη απέναντι σε έναν υποτονικό Πανιώνιο, ενώ ευκαιρία έχει και η Λάρισα απέναντι στη Λαμία, με την δεύτερη να σκέπτεται τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Αν ήταν να προτιμήσω ένα από τα δύο, θα έπαιρνα το πρώτο, μολονότι και τα δύο έχουν… αρκετό Χ.

Μου αρέσει τέλος το G/G στο αθηναϊκό ντέρμπι, με δύο ομάδες που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένες. Η ΑΕΚ έχει ευακιρία νίκης, διότι βρίσκει έναν Παναθηναϊκό μεταξύ των αγώνων Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Τέλος, πιστεύω πως την Δευτέρα ο Παναιτωλικός λόγω κινήτρου θα νικήσει τον Βόλο.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΞΑΝΘΗ Χ2 – ΛΑΡΙΣΑ Χ2

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ 1 & OVER – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ G/G

ΔΥΑΔΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ G/G – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡΣ

ΝΤΙΓΚΙΝΙ – ΛΙΒΑΓΙΑ – ΝΤΑΟΥΝΤΑ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ 0-1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.