Γρανάδα - Μαν.Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο 37χρονος γυμνός εισβολέας!

Metrosport Team09 Απριλίου 2021

Ο Όλμο Γκαρθία ή αλλιώς ο εισβολέας του «Νουέβο Λος Κάρμενες», κυκλοφορεί εδώ και τέσσερα χρόνια γυμνός στην πόλη της Γρανάδα.

Είναι πρώην επιχειρηματίας, τελειόφοιτος Χημείας, και πάνω από όλα...ανθρωπιστής. Η Γρανάδα υποδέχθηκε χθες για τα προημιτελικά του Europa League την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία της.

Την παράσταση, (εκτός των κόκκινων διαβόλων), έκλεψε ένας ολόγυμνος άντρας που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα. Ο λόγος για τον Όλμο Γκαρθία, ο οποίος είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά όχι στην πόλη της Γρανάδα, στην οποία κυκλοφορεί έτσι εδώ και τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, υπάρχουν και μαρτυρίες που αναφέρουν πως τον έχουν...πετύχει και στο αεροδρόμιο της Μάλαγα.

Είναι 37 ετών και είναι πρώην επιχειρηματίας της πόλης. Έχει σπουδάσει Χημεία και ασχολήθηκε κυρίως με τη διατροφή των αθλητών. Γιατί, όμως, κυκλοφορεί γυμνός; «Βρίσκω ψυχολογικά οφέλη από όλο αυτό. Βρίσκω γαλήνη. Οι βιταμίνες του δέρματος ενεργοποιούνται».

Οι ανησυχίες του, ωστόσο, δεν περιορίζονται στην ψυχολογία αλλά επεκτείνονται και στην αναζήτηση της παγκόσμιας ειρήνης: «Δεν διαμαρτύρομαι, αλλά συνεργάζομαι. Η παγκόσμια ειρήνη είναι για μένα είναι η αρμονία, οι όμορφες λέξεις, ένας πλανήτης που δεν γερνά, ένας κόσμος χωρίς το θάνατο. Θέλω να συναντήσω έναν τρόπο ζωής χωρίς ασθένειες, χωρίς στρες, χωρίς κατάθλιψη», είχε υποστηρίξει σε παλαιότερη συνέντευξή του ποζάροντας γυμνός στον καθεδρικό ναό της πόλης.

Αν και κυκλοφορεί γυμνός δεν έχει δεχθεί πρόστιμο. Πώς συμβαίνει αυτό; «Με έχει σταματήσει η αστυνομία πέντε φορές. Ούτε μού έχουν κόψει πρόστιμο, ούτε έχω λάβει κάποια κλήση σπίτι μου».

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, δεν τη γλίτωσε. Ο γυμνός περίπατός του στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» οδήγησε στη σύλληψή του. Η απορία, ωστόσο, παραμένει. Πώς μπήκε μέσα σε ματς κεκλεισμένων των θυρών με αστυνομικούς να επιτηρούν τα αυξημένα λόγω κορονοϊού μέτρα ασφαλείας;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

 Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.