Γουόλς: «Έχουμε μικρό αβαντάζ και ελπίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Μπρέντ Γουόλς, και μίλησε για τη νίκη επί της Κηφισιάς, τα πλέι οφ και τη μάχη του τίτλου αλλά και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε...

Για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Νιώθω καλά, ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το παιχνίδι με την Κηφισιά και το αν θα κριθεί ο τίτλος με τον Παναθηναϊκό: «Ηταν δύσκολο το παιχνίδι με την Κηφισιά, με την απουσία του Ούντριτς και του τραυματισμού του Μπούτου αλλά η ομάδα πήρε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω βαθμολογίας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».

Για το αν μπορούν να φέρουν πάλι το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ελπίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις καθημερινά. Δεν νιώθουμε πίεση αλλά στήριξη από τον κόσμο. Είναι καλό ο κόσμος να μας θεωρεί φαβορί».

Για την απουσία του Ούντριτς: «Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα, θα φανεί τι επόμενες ημέρες δεν είναι μόνο καλός παίκτης που φέρνει πόντους στην ομάδα, είναι εξαιρετικός συμπαίκτης και ηγέτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μπούτου, ήταν σημαντικό να μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε».

Για τους τρεις Καναδούς που έχει ο ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι ωραίο τρεις Καναδοί να παίζουν μαζί σε άλλη χώρα στη Θεσσαλονίκη, είναι εμπειρία ξεχωριστή και είναι πολύ διασκεδαστικό».

Για τον τρόπο ζωής του στη Θεσσαλονίκη: «Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, ναι ήρθαν οι γονείς μου να με δουν και είχα την ευκαιρία να τους δείξω την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το πως ζω εδώ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην πόλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.