Google: Χρηματοδοτούσε έρευνες για ιούς και πανδημίες το εργαστήριο της Γιουχάν επί 10 χρόνια!

Αλέξανδρος Τσίγγος23 Ιουνίου 2021

H Google 10 χρόνια χρηματοδοτούσε έρευνες για ιούς και πανδημίες το εργαστήριο της Γιουχάν μέσω του Peter Daszak!

Αφού ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών απέλυσε τον κύριο Daszak από την επιτροπή διερεύνησης της καταγωγής του ιού, μετά την αποκάλυψη ότι χειραγώγησε πέρσι, μέσω του Lancet... το θέμα της καταγωγής του ιού και να πεισθεί με την χειραγώγηση και την λογοκρισία προς άπαντες ότι δεν έβαλε άνθρωπος το χέρι του στην κατασκευή του ιού,

https://www.dailymail.co.uk/.../Peter-Daszak-removed...

σήμερα αποκαλύπτεται ότι η Google χρηματοδοτούσε τον Daszak 10 ολόκληρα χρόνια, στο εργαστήριο της Wuhan!!!!!

https://www.dailymail.co.uk/.../Google-funded-research...

Δηλαδή η Google ήδη γνώριζε τον κύριο Dazsak, τον χρηματοδοτούσε εδώ και 10 χρόνια και ήξερα πολύ καλά τι μελέτες και έρευνες κάνανε στο εργαστήριο του Γιουχάν!

Το ερώτημα γιατί στην Κίνα και το Γιουχαν απαντάτε στο ότι η Κίνα δε γνωρίζει κανόνες πάνω στις μελέτες των ιών και της γενετικής!!!!!!!!

Οπότε είχε η Google κάθε συμφέρον να λογοκρίνει το κάθε τι που θα ξέφευγε από το επίσημο αφήγημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (που ήξερε), του Παγκόσμιου Οικονικού Φόρουμ ( που ήξερε), του Fauci (που ήξερε) !!!

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της ΦΟΥΣΚΑΣ ελέγχου και της λογοκρίσίας των ειδήσεων ζούμε;;

Και για απεριτίφ 2 Φεβρουαρίου του 2020 στα email του κυρίου Fauci, που του λένε.. κάποιοι ανέβασαν μελέτη που λεει ότι ο ιός ειναι κατασκευασμένος από άνθρωπο.. Και μέσα στην ίδια μέρα με την πίεση τους η μελέτη αποσύρθηκε..

Η φράση: Βάλαμε το Τζίνι στο Μπουκάλι είναι ότι πιο αποκαλυπτικό μπορεί κάποιος να έχει.. όπως και η αντίδραση του κυρίου Fauci.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.