Γόγολος: «Τι φταίει ο Άρης και τιμωρείται; Μακάρι να πεισμώσουν»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2021

Για την εικόνα του Άρη και τις μεταγραφικές κινήσεις μίλησε ο βετεράνος άσος, Σπύρος Γόγολος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Άρη: «Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά. Προστέθηκαν αξιόλογοι παίκτες. Θα υπάρχει ανταγωνισμός. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγαλύτερες προσδοκίες. Είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχε τον έλεγχο, δημιούργησε ευκαιρίες. Είχε μια πειθαρχία. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι Σάσα και  Ντιαγέ. Είναι από τα καλύτερα αμυντικά χαφ στην Ελλάδα. Επίσης, μην ξεχνάμε Γκάμα και Καμαρά και τον αμυντικό που πήρε πρόσφατα η ομάδα. Έχουμε καλούς αμυντικούς και δεν ξέρω ποιος θα παίξει. Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη η φετινή χρονιά σε σύγκριση με την περσινή. Μακάρι να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Ο Άρης ».

Για συμβολή Καμαρά: «Η παρουσία του θα βοηθήσει στο σκοράρισμα. Θέλουμε να λύσει το πρόβλημα του Άρη. Δεν θα περιμένουμε μόνο από αυτόν».

Για την τιμωρία των -6: «Το έχουν πληρώσει πολλές ομάδες. Τι φταίει ο σύλλογος και τιμωρείται; Θα πρέπει να την πληρώνουν αυτοί που κάνουν το παράπτωμα. Δεν υπάρχει λόγο να υπάρχουν αυτές οι τιμωρίες. Πετάει ένας μπουκάλι και τιμωρείται η ομάδα. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν στον Άρη είναι να πεισμώσουν. Μακάρι να δικαιωθεί και να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί επί ίσοις όροις. Να κρίνονται τα πρωταθλήματα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.