Γογολος: «Τα καλύτερα αμυντικά χαφ της ιστορίας του ο Άρης - Όλα ανοιχτά για την πρόκριση»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Γόγολος.

Ο πρήων ποδοσφαιριστής του Άρη σχολίασε με τη δική του ματιά τα όσα είδε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη γενικότερη εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά πρόσθεσε: «Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όταν δέχεσαι γρήγορα γκολ είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ο Άρης αντέδρασε γρηγορά αλλά ο Άρης με μία ακόμα αδράνεια στην άμυνα δέχθηκε και δεύτερο γκολ, ωστόσο το εκτός έδρας το γκολ δίνει στον Άρη τη δυνατότητα να κυνηγήσει την πρόκριση στην Θεσσαλονίκη. Παρά τις αλλαγές του Πέδρο Μάρτινς η συνολική εικόνα του παιχνιδιού ήταν ένα παιχνίδι χωρίς φάσεις».

Για τον Κώστα Μήτρογλου και για τη συνολική εικόνα του Άρη: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει να αγωνιστεί έναν χρόνο, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής. Δείχνει ακόμα ανέτοιμος αλλά χρειάζεται υπομονή και χρόνο συμμετοχής για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. 

Κάποια παιχνίδια η ομάδα θα δείξει και κούραση αλλά μέχρι στιγμής βγάζει ενέργεια και για αυτό τον λόγο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Άρης έχει μία 20αδα παικτών που τόσο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι αλλά και στην άμυνα δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ο Άρης διαθέτει τα καλύτερα αμυντικά χαφ της ιστορίας του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.