Γόγολος: «Πολύ καλή η συγκομιδή βαθμών του Άρη, όλα λειτουργούν υπέρ του»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2020

Ο Σπύρος Γόγολος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ώθηση που θα πάρει ο Άρης από το σημαντικό διπλό που πέτυχε στο ΟΑΚΑ.  

«Περάσαν αρκετά χρόνια για να κάνει η ομάδα διπλό στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ πολύ σημαντική την χθεσινή νίκη καθώς έρχεται η διακοπή. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός ο Άρης, επέβαλλε τον ρυθμό του, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκαν κάποιοι παίκτες μετά το 60' και το 70' αλλά, τελικά, ανταπεξήλθε.  

Δείχνει να ξεπερνάει τον αποκλεισμό σοκ από την ουκρανική ομάδα. Πάντα πρέπει να κοιτάς μπροστά. Εχει έρθει καινούργιος προπονητής και αυτή η νίκη θα δώσει ώθηση. Η συγκομιδή των βαθμών είναι πολύ καλή και με την ενίσχυση που θα έρθει όλα λειτουργούν υπέρ του» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Το ξεκίνημα είναι σημαντικό. Οταν έχεις δέκα βαθμούς και διπλό στο ΟΑΚΑ πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Ο Άκης Μάντζιος έχει δύο εβδομάδες μπροστά του να δουλέψει κάποια πράγματα που θέλει ο ίδιος και να δούμε μία ομάδα με υγεία που θα διεκδικεί όλους τους στόχους. Γιατί κακά τα ψέματα στην αρχή η εικόνα δεν ήταν καλή. Αλλά όπως είπα και πριν στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάς πίσω. Δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.