Γόγολος: «Ο Άρης χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σάσα»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Σπύρος Γόγολος, και μίλησε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τους Μπράμπετς-Φαμπιάνο, τους Ντιόπ-Νταμπό που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα ενώ τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σάσα.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο: «Οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο είναι από τις πετυχημένες μεταγραφές που έχει κάνει ο Αρης, η κακή μέρα θα έρθει κάποια στιγμή. Αμυνα δεν κάνουν μόνο οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Αρης έχει πρόβλημα στις αμυντικές μεταβάσεις, ήταν πολύ αργές, τα μπακ ανέβαιναν ψηλά και κανείς δεν έμενε πίσω για να βοηθήσει τα δύο στόπερ. Οι δύο στόπερ έχουν δέσει πολύ καλά και είναι σημαντικοί για την ομάδα».

Για τα χαφ: «Εχουν έρθει δύο νέα παιδιά, ο Ντουκουρέ είναι φιλότιμος και προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να χτίσει, ο Νταμπό και ο Ντιόπ δεν έχουν ενσωματωθεί και δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Δεν έχουν δώσει όσα έδιναν οι Ματίγια, Σάσα και Τζέγκο στο παρελθόν. Στο 4-4-2 οι παίκτες που παίζουν στη μεσαία γραμμή είναι παίκτες κλειδιά για την ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Εμπακατά και ο Μαζικού ήταν πολύ καλοί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Τερζής άλλαξε σχηματισμό, ήταν πιο δεμένο το κέντρο και είχε περισσότερη ηρεμία η ομάδα. απλά δεν είδαμε να έρθει σε θέση βολής σε κλειστή άμυνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα του και σοβαρός. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα οι Ντιόπ και Γκρέι. Ο Αρης έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο διάθεση να επιτεθεί, κέρδισε φάουλ και κόρνερ, δεν βοήθησαν οι αλλαγές των Ζερβίνιο και Καμάτσο, απλά ο Αρης πήρε τα ρίσκα του πολύ για να βρει το γκολ».

Για τον παίκτη που θα ήθελε στον Αρη: «Θα ήθελα έναν νέο Σάσα, ήταν εξαιρετικός, δεν έκανε λάθος με την μπάλα στα πόδια, βρισκόταν γρήγορα στην άμυνα ή στην επίθεση όταν η ομάδα βρισκόταν σε φάση μετάβασης. Από τη στιγμή που έφυγε ο Βραζιλιάνος, πρέπει ο Αρης να βρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. από τα καλύτερα αμυντικά χαφ που έχουν περάσει από τον Αρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.