Γόγολος: «Δεν είναι μεγαθήριο η Μακάμπι- Με λίγη τύχη μπορεί ο Άρης»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Σπύρος Γόγολος, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για την σημερινή αναμέτρηση του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ , στο Κλεάνθης Βικελίδης.



 Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 


Για τον παλιό του «γνώριμο» Βλάνταν Ίβιτς:

«Αν και έχουμε υπάρξει συμπαίκτες και τον συμπαθώπολύ, σήμερα θα ήθελα να στεναχωρηθεί ο Βλάνταν Ίβιτς. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι γιατί πράγματι η Μακάμπι είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει δύσκολο έργο ο Άρης. Όμως μην ξεχνάμε ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης έχουν γίνει πολλές ανατροπές. Είμαι σίγουρη πως θα δημιουργηθεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και με έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο μπορεί να περάσει»

Για το πως περιμένει τον Άρη να παρουσιαστεί στο σημερινό παιχνίδι:

«Είναι αρνητικό το 2-0 σε συνδυασμό με την εικόνα της Μακάμπι. Σίγουρα είναι φαβορί η ομάδα του Ίβιτς, όμως μιλάμε για τον Άρη που στο Κλεάνθης μπορεί να μεταμορφωθεί. Και αυτό γιατί ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα, ικανούς για να γυρίσουν το παιχνίδι. Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Και με την βοήθεια της τύχης , μακάρι να δούμε μια μεγάλη πρόκριση που την έχει ανάγκη ο Άρης»

Για το ανανεωμένο ρόστερ των «κιτρίνων»

«Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει πίστη για την φετινή ομάδα, ότι μπορεί να γυρίσει το εις βάρος της παιχνίδι, και ότι οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με υπομονή. Αν μπει να μπει δυνατά με ένα γρήγορο. Άλλωστε δεν παίζει με μεγαθήριο, είναι στα μέτρα του και μπορεί να το γυρίσει το παιχνίδι αν είναι σε καλή μέρα ο Άρης »

Για το ποιους παίκτες περιμένει να δει στην εντεκάδα του Άρη: 

 
«Δεν ξέρουμε τον βαθμό ετοιμότητας κάποιων παικτών, ο Μπούργος όμως σίγουρα ξέρει καλύτερα ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Εγώ από μεριάς μου θέλω να δω μια ομάδα με ορμητικότητα και πάθος να γυρίσει το παιχνίδι. Όποιος και να παίξει δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού ο Άρης στο σύνολό του έχει πολύ καλό υλικό. Σίγουρα περιμένω τον Γκρευ σε πολύ καλή κατάσταση, γιατί είναι πολύ επικίνδυνος και ειδικά εντός έδρας.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.