Γόγολος: «Αναμενόμενη η ανανέωση με Ένινγκ, αγκάθι η FIFA»

Metrosport Team25 Μαΐου 2020

Αναμενόμενη ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Gñ καθώς ο Γερμανός έχει φτιάξει την ομάδα, την γνωρίζει και μπορεί να την οδηγήσει σε καλύτερα πράγματα την επόμενη σεζόν σύμφωνα με όσα είπε ο Σπύρος Γόγολος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα με τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νέα πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο και τις φωτογραφίες φιλάθλων στο γήπεδο: «Είναι μια εκδήλωση αγάπης και συμπαράστασης από τους οπαδούς της ομάδας. Όσο και να το κάνουν αυτό, όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι αλλιώς. Πάνω από όλα η υγεία όμως. Ελπίζουμε να περάσει γρήγορα και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ο παίκτης ζει και αναπνέει χαίρεται να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τον φτιάχνει».

Για την ανανέωση συμβολαίου του Ένινγκ: «Ήταν κάτι αναμενόμενο. Όλοι θέλαμε και πιστεύαμε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που τον γνωρίζει καλά και ο Χαριστέας. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Ο Ένινγκ φτιάχνει την ομάδα, την γνωρίζει καλά και τη δεύτερη φορά μπορεί να αποδώσει περισσότερους καρπούς αυτή η προσπάθεια».

Για το ban της FIFA: «Είναι ένα πρόβλημα, ένα αγκάθι για τον Άρη. Εύχομαι να ξεπεραστεί γρήγορα. Ξέρουμε ότι όταν ο πήχης μπαίνει ψηλά και δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχει περάσει πολλά. Την περσινή χρονιά έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και μακάρι να μην συμβεί αυτό ώστε τα επόμενα χρόνια να βλέπουμε έναν ανταγωνιστικό Άρη που τον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη το πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.