Γνωρίστε το SUP και αθληθείτε στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (www.ofth.gr) σε συνεργασία με τη ThesSUP (www.facebook.com/thessup.gr) δίνει πλέον τη δυνατότητα σ’ όλους να γνωρίσουν αυτό το νέο άθλημα που μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας.

 Χιλιάδες άνθρωποι σε όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων ανεξαρτήτως σωματότυπου απολαμβάνουν να κωπηλατούν όρθιοι πάνω σε μία σανίδα και να απολαμβάνουν τις ομορφιές των τοπίων ,ενώ παράλληλα γυμνάζουν το σώμα τους.

 Στις εγκαταστάσεις του Ο.Φ.Θ διπλωματούχοι γυμναστές - προπονητές κωπηλασίας είναι έτοιμοι να δείξουν τις τεχνικές αυτού του απλού αθλήματος! Αρκούν μόνο 2-3 μαθήματα ώστε να σταθούν όρθιοι οι αναβάτες και να αρχίσει η διασκέδαση. 

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και ο εξοπλισμός παρέχεται από τον Όμιλο με τη δυνατότητα σε 10’ να μπορούν όλοι να μπαίνουν στη θάλασσα. Είτε σαν αθλητική, είτε σαν ψυχαγωγική δραστηριότητα είναι το ίδιο απολαυστικό προκαλώντας ευεξία και χαλάρωση. Τα προγράμματά του Ομίλου συνδυάζουν την επαφή με το νερό  σε ώρες ανατολής ή δύσης του ήλιου, ακόμα και βραδινής βόλτας . 

Το SUP επίσης συνδυάζει τη Υoga και το Pilates κάτω από τις οδηγίες έμπειρου γυμναστή και κάτω από την ασφαλή επίβλεψη των ανθρώπων του ομίλου.


 Παράλληλα με το ξεκίνημα του τμήματος διοργανώνεται το πρώτο ταξίδι στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι www.nauticpaddle.com όπου 10 paddlers από τη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν κωπηλατώντας για 11 χιλιόμετρα μέσα στο Σηκουάνα. Η διαδρομή περιλαμβάνει πέρασμα μέσα από το ιστορικό κέντρο του Παρισιού βλέποντας τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης και φυσικά την εμπειρία συμμετοχής στον μεγαλύτερο αγώνα SUP του κόσμου!

Όμιλος Φίλων Θαλάσσης:  Μεγάλου Αλεξάνδρου 12

 Γραμματεία +302310831333 

Υπεύθυνη Τμήματος +306973808383  

 Εmail: thessup.info@gmail.com

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.