Γλυκιές… αμαρτίες με ζαχαροπλαστεία για take away!

Metrosport Team16 Μαρτίου 2020

Μπες στο Goldmall.gr και βρες ζαχαροπλαστεία με προσφορές take away με κλικ εδώ!

Θες να γλυκαθείς βρε αδερφέ. Ή να γλυκάνεις κάποιους άλλους. Σκέφτεσαι τη λέξη ζαχαροπλαστείο και από δίπλα ένα εύλογο υψηλό ποσό που πρέπει να δώσεις. Και τελικά καταλήγεις στο περίπτερο για σοκοφρέτες.

Το Goldmall.gr δεν μπορεί να το επιτρέψει αυτό! Χάρη στις εκπτωτικές προσφορές του για επώνυμα ζαχαροπλαστεία της πόλης, τώρα η αγορά γλυκών είναι προσιτή σε όλους, με παραλαβή από το κατάστημα (take away)!

Parfait (Λεωφόρος Νίκης 77 & Δημ. Γούναρη, Λευκός Πύργος)
Εδώ… η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη! Οι καλύτερες συνταγές όλου του κόσμου είναι εδώ σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε γεύσεις πρωτόγνωρες! Βρες προσφορές για ολόφρεσκη τούρτα με 10 γευστικές επιλογές, απολαυστικά σιροπιαστά και υπέροχα τυλιχτά κεράσματα!

Cookie Man (Μακένζυ Κινγκ 8, Πλατεία Αγ. Σοφίας)
Σίγουρα το έχεις… μυρίσει σε κάποια βόλτα σου στο κέντρο! Πέριξ της πλατείας Αγίας Σοφίας εδώ και 32 χρόνια μαζί με τον αέρα ταξιδεύει κι ένα μεθυστικό άρωμα...! Πάρε με προσφορά λαχταριστά cup cakes με επικάλυψη μαύρης ή λευκής σοκολάτας και επιλογή γέμισης από 7 διαφορετικές γεύσεις!

Ζαχαροπλαστείο «Γεωργιάδης» (Πολυβίου 32, Καλαμαριά)
Κάθε γεύση από την τεράστια ποικιλία των ζαχαροπλαστείων «Γεωργιάδης», επιβεβαιώνει και την πολύχρονη εμπειρία τους! Βρες προσφορές για ολόφρεσκη τούρτα με 9 γευστικές επιλογές, αλλά και οικογενειακά μεγέθη σε προφιτερόλ, σοκολατόπιτα και σιροπιαστό κέικ βανίλιας!

Charlie’s (Εθν. Αντιστάσεως 86, Πεζόδρομος Κορδελιού)
Αν ο δρόμος σου σε βγάλει στα δυτικά, τότε ο προορισμός σου μπορεί να γίνει ο πιο γλυκός προορισμός, η πιο γλυκιά συνήθεια της κάθε σου ημέρας! Εδώ θα βρεις υπέροχα χειροποίητα σιροπιαστά, φτιαγμένα με το μεράκι, τις μυρωδιές και την παράδοση που πρέπει!

Μπες στο Goldmall.gr και βρες ζαχαροπλαστεία με προσφορές take away με κλικ εδώ!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.