«Γλέντι» στο instagram της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα και... Πασχαλάκη!

Metrosport Team31 Μαΐου 2021

Ένα χαλαρό απογευματάκι στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε χώρα με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μιχαηλίδη, τον Θεοχάρη Τσιγγάρα και... τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη σε ρόλο guest star.

Πάμε να το ξετυλίξουμε! Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ήταν ο άτυχος της φετινής χρονιάς καθώς στο... 90΄της φετινής περιόδου και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ως συνέχεια σε αυτό, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του νεαρού στόπερ, με τη λεζάντα , «Posing for Covid19 test» και εκεί ξεκίνησε το πάρτι! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνέχισε τη συζήτηση και έγραψε, «Θα σε ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα! Επίσης όπως βλέπεις από τα σχόλια έχεις αποκτήσει παρατσούκλι χάρη στον νονό Τσιγγάρα».

Ο κολλητός του Μιχαηλίδη, Θεοχάρης Τσιγγάρας, συνέχισε τη στιχομυθία και έγραψε χαρακτηριστικά, «Σας αγαπάω», με τον Μιχαηλίδη να αποκαλύπτει πως και ο νεαρός μέσος έχει το δικό του παρατσούκλι αλλά είναι μυστικό μεταξύ αυτού και του Πασχαλάκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Και αυτός έχει παρατσούκλι απλά δεν το ξέρει κανείς μόνο εγώ και ο Πασχαλάκης».

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτηση που ακολουθεί: 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.