Γκρίνια Μαρτίνς, γιατί χαμογέλασε ο Καρέρα

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2020

Στα λάθη, τη μαχητικότητα και τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στάθηκαν Μάσιμο Καρέρα και Πέδρο Μαρτίνς μετά το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

«Δεν ήταν γήπεδο, αλλά πίστα για πατινάζ»!

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε το παιχνίδι «αρκετά μοιρασμένο» και ανέλυσε, παρομοιάζοντας τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με πίστα για πατινάζ: «Το α' μέρος πολύ κακό και από τους 2 ομάδες. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο. Δεν ήταν γήπεδο για ποδόσφαιρο. Μοιάζει και έμοιαζε με πίστα για πατινάζ. Οι παίκτες γλιστρούσαν και έπεφταν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Στο β' μέρος βελτιώθηκε το θέαμα. Γενικά ένα ματς πολύ κακό κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα βελτιώθηκε στο β' μέρος και από τις 2 ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι λιγότερο κλειστό. Στο α' μέρος κοίταγαν και οι 2 ομάδες να δημιουργήσουν λιγότερο. Στο β' μέρος έπαιξαν πιο ανοιχτά και δημιούργησαν περισσότερο».

Για τα λάθη του Ολυμπιακού και την εικόνα του Πρωταθλήματος ο Μαρτίνς δήλωσε: «Στο 2ο μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Όμως και οι 2 ομάδες κάνανε λάθη κυρίως επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος. Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος είναι ανταγωνιστικό. Και ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ο Άρης είναι καλός».

«Κάθε μας λάθος το πληρώνουμε»

Ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στη μαχητικότητα των παικτών της ΑΕΚ τονίζοντας όμως πως κάθε λάθος της, η ομάδα του το πληρώνει: «Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα ματς με πολλή μαχητικότητα. Ισοφαρίσαμε αλλά παλέψαμε και οι δύο μέχρι το τέλος. Δυστυχώς το κάθε λάθος το πληρώνουμε. Ήμασταν όμως πολύ καλοί μετά και είχαμε το γκολ του Σιμόες. Έμεινα ευχαριστημένος από πλευράς μαχητικότητας και αγωνιστικότητας. Ίσως να μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε πιο καλά τη μπάλα αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και αυτό φάνηκε και στη φάση με τον Τάνκοβιτς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο αγώνας αυτός μας δείχνει τον δρόμο και θα δούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.