«Είναι σκόρερ ο Γκρέι, αλλά είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας - Θα παίξει ρόλο πως θα τον προσεγγίσουν οι συμπαίκτες του»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2022

Ο Άρης πυροδότησε τη…βόμβα με την απόκτηση του Άντρε Γκρέι και ο δημοσιογράφος από την Αγγλία, Άλεξ Τζέιμς, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του 31χρονου φορ, τονίζοντας ότι είναι παίκτης ψυχολογίας.

«Με την Μπέρνλι έκανε περισσότερα πράγματα σε σχέση με την Γουότφορντ. Και με τις δύο ομάδες αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχε ένα θέμα προσαρμογής στην Πρέμιερ Λιγκ και από ένα σημείο και μετά είχε δεύτερο ρόλο. 

Είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από πολύ χαμηλά, έζησε σκληρά παιδικά χρόνια, είχε θέματα ως μέλος παρεών, γεγονός που τον έκαναν αποφασιστικό και σκληρό άνθρωπο. Η δουλειά του είναι το σκοράρισμα. Πέρυσι δεν πήγε καλά στην ΚΠΡ και γενικά την τελευταία διετία δεν ήταν βασικός. Στην Γουότφορντ δεν βρήκε το περιβάλλον που συνάντησε στην Μπέρνλι. 

Είναι σκόρερ, αλλά είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Θα παίξει ρόλο πως θα τον προσεγγίσουν οι συμπαίκτες του και κατά πόσο θα δείξει ο ίδιος σύλλογος ότι τον θεωρεί σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.