Γκούμας για Εθνική ομάδα: «Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς, πιο ουσιώδεις»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2025

Για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο μίλησε ο παλαίμαχος άσος, Γιάννης Γκούμας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για την Εθνική: «Έπαιξαν καλά παιχνίδια αλλά δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Η ουσία είναι ότι μείναμε εκτός από μια διοργάνωση. Η απειρία μάς έχει στοιχίσει πολύ, καθώς κάναμε αρκετά λάθη ατομικά και στην ατομική λειτουργία. Παίζουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο ουσιώδεις».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις: «Δε μας λείπουν τα ψηλά κορμιά, είναι θέμα συγκέντρωσης. Είναι θέμα ευθύνης στον χώρο, καθώς παίζουμε άμυνα ζώνης. Με δύο τρεις προπονήσεις, δεν είναι εύκολο για τον προπονητή να δουλέψει τις στατικές φάσεις».

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα ακόμη πλάθεται. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής να υπάρχει σύνεση και να εμπιστευτούμε τους παίκτες και τον προπονητή. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Η αποτυχία είναι σύνηθες φαινόμενο. Έχουν δείξει ότι έχουν δυνατότητες».

Για Τετέι: «Θα έπαιρνα τον Τετέι, γιατί κάνει καλές εμφανίσεις. Αντί του Παντελίδη, θα έπαιρνα εκείνον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.