Ο παλαίμαχος Ολλανδός, Ρόουντ Γκούλιτ, μιλώντας σε ένα podcast στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι Ziggo Sport, αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι σταμάτησε να το παρακολουθεί.
«Αποφάσισα να σταματήσω να βλέπω ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει απολύτως απαίσιο», ανέφερε αρχικά ο Γκούλιτ και πρόσθεσε: «Είδα την Άρσεναλ εναντίον της Τσέλσι. Τι εντελώς άθλιος ποδοσφαιρικός αγώνας. Βλέπω παίκτες που προσπαθούν να δημιουργήσουν κόρνερ, προσπαθούν να δημιουργήσουν πλάγιες βολές, βλέπω παίκτες που παίζουν μπάλα έτοιμους να δώσουν πετσέτες στους παίκτες».
Στο τέλος έκανε ειδική αναφορά στον Γιαμιάλ, τονίζοντας: «Περιμένω παίκτες που θα τολμήσουν να αντιμετωπίσουν ξανά αμυντικούς, κάποιον σαν τον Λαμίν Γιαμάλ. Μου λείπει η χαρά. Απλώς δεν απολαμβάνω πια το ποδόσφαιρο. Όλοι απλώς κάνουν τις κινήσεις στο γήπεδο. Πού είναι οι παίκτες που ντριμπλάρουν; Πού είναι οι παίκτες με θάρρος; Όλοι απλώς πασάρουν, πασάρουν, πασάρουν και πασάρουν ξανά».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube