Γκουλής: «Φαβορί για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ- Έχει ποιότητα και διακρίνεται ο Ανσαριφάρντ»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Νίκος Γκουλής μιλώντας για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και του Άρη με τον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, επισήμανε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως προπονητής στην δεύτερη κατηγορία, καθώς οι ομάδες της Κ19 δεν έχουν ξεκινήσει καν να αγωνίζονται ακόμη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος, επισήμανε πως: «Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της K19 στη Super League 2. Αλλά όπως φαίνεται θα ξεκινήσει του χρόνου. Υπάρχουν ομάδες, όπως ο Λεβαδειακός που έχουν ένα γκρουπ παιχτών, που πρέπει να τους προσέξεις γιατί μπορούνε να κάνουν πράγματα και στην επαγγελματική ομάδα. Αυτά τα παιδιά δεν παίζουνε, τρέχουν πίσω από την αβεβαιότητα και παντού θα βγαίνουν προβλήματα. Είναι δυνατόν ένα πρωτάθλημα να αρχίζει τον Φεβρουάριο;

 Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που η λέξη ευθύνη να τους γεμίζει. Προσπαθούμε να κάνουμε μια σωστή διαχείριση και βλέπουμε, σιγά σιγά».

Έπειτα, για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, εκτίμησε πως: «Πιστεύω πως και για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη τα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι δύσκολα. Όσο πλησιάζει προς τη λήξη το πρωτάθλημα, τα πράγματα θα είναι για όλους. Ο ΠΑΟΚ είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, είναι φαβορί για μένα. Οι ομάδες που έχουν όνομα και είναι στη κορυφή δεν έχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει για αυτούς να είναι ο πρώτος στόχος. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα που είναι στην κορυφή, είναι ο ΠΑΟΚ».

Από την άλλη, για την μεταγραφή του Ανσαριφάρντ στον Άρη: «Άκουσα πως δεν θα τον δούμε, οπότε τι να πούμε τώρα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που διακρίνεται και έχει ποιότητα. Αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τον δούμε, το ποδόσφαιρο είναι στο γήπεδο όχι έξω από αυτό».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.