Γκουγκουλιάς: «Πρέπει να βρει τρόπο ο Πάρντιου να μπολιάσει στην ενδεκάδα Γκρέι και Πάλμα»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς και τόνισε ότι ο Άλαν Πάρντιου πρέπει να βρει τον τρόπο να μπολιάσει στην ενδεκάδα τόσο τον Γκρέι, όσο και τον Πάλμα. 

Αναλυτικά: «'Ο Άρης έχει τον παίκτη που έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γκρέι. Τον έχουμε αδικήσει αρκετά. Ο Καμαρά για τον οποίο ξόδεψες πόσα χρήματα για να τον φέρεις πέτυχε 9 γκολ σε μία χρονιά, ενώ την ίδια ώρα ο Γκρέι έχει ήδη 8 τέρματα σε 12 ματς. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών. 

Δεν είναι μόνο τα γκολ του Γκρέι, είναι και ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο και στη θέση που βρίσκεται ώστε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πάρντιου πρέπει να βρει τον τρόπο να μπολιάσει στην ενδεκάδα τόσο τον Γκρέι, όσο και τον Πάλμα. Μιλάμε για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Άρης αν προσέξει τον Πάλμα μπορεί να έρθουν πολλά λεφτά στα ταμεία του. 

Ο Πάρντιου ακόμα δεν ξέρει την ομάδα, αλλά πρέπει να βρει τον τρόπο να αγωνίζονται και οι δύο βασικοί. Αν ο Άρης είχε Σούντγκρεν, Σάσα και Ματίγια, θα βλέπαμε μια διαφορετική ομάδα φέτος. Ο πρόεδρος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέσπη, αλλά οι μεταγραφές στη θέση των αμυντικών χαφ δεν του βγήκαν. Η ομάδα έχει το καλύτερο δίδυμο στα στόπερ, αλλά φέτος εκτίθενται επειδή τα αμυντικά χαφ δεν κόβουν τις μπαλιές. Πρέπει ο Άρης να πάρει τους βαθμούς που πρέπει μέχρι τη διακοπή για να μπορέσει να είναι μέσα στους στόχους του. Όσον αφορά τον Ετέμπο δείχνει καλά στοιχεία και στη θέση που αγωνίζεται η ομάδα πονάει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.