Γκουγκουλιάς: Ο Ροζ έβαλε τη φανέλα ενός φίλου, όχι μιας άλλης ομάδας

Metrosport Team09 Απριλίου 2020

Ο κορωνοϊός πλήττει οικονομικά και την Ελλάδα. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν κλείσει και ενώ τα έσοδα είναι σχεδόν μηδενικά, τα έξοδα αυξάνονται. 

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι τα έξοδα είναι πολλά και θα υπάρξει μεγάλο θέμα με την οικονομία όταν περάσει όλο αυτό. 

Επιπλέον, σχολίασε την φωτογραφία του Λίντσεϊ Ροζ με τη φανέλα του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έβαλε τη φανέλα μιας άλλης ομάδας αλλά ενός καλού του φίλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση των καταστημάτων: «Είναι δύσκολος ο καιρός. Ο κόσμος κάθεται στο σπίτι. Οικονομικά η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπολειτουργούν τα καταστήματα. Περίμενα να αυξηθούν τα deilivery αλλά βλέπω ότι υπάρχει φόβος και ο κόσμος είναι πολύ προσεκτικός και προφυλακτικός. Είναι λογικό. Φαίνεται ότι θα έχουμε μεγάλο θέμα στην οικονομία. Ακόμη και εάν υπάρξουν μειώσεις, είναι πολλά τα έξοδα. Το κράτος έχει βγάλει την ουρά από έξω καθώς ναι μεν είναι καλό που υπάρχει μείωση αλλά δεν δίνει και το 40% των ενοικίων».

Για την φωτογράφιση του Ροζ με φανέλα Ολυμπιακού: «Είναι ένα πολύ καλός παίκτης. Φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά δεν τρέχει κάτι. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία ο κόσμος. Είναι ένας παίκτης καλός που έδινε τα πάντα για τον Άρη. Φόρεσε τη φανέλα ενός φίλου του και όχι μιας άλλης ομάδας. Δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό. Υπάρχουν φιλίες στο ποδόσφαιρο και το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.