Γκουγκουλιάς: «Έβγαλε μία χρονιά ο Μάντζιος, δεν γίνεται να φύγει σε δύο αγωνιστικές»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, σκιαγράφησε την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στις πρώτες αγωνιστικές, τα όσα έχουν δείξει εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ τοποθετήθηκε και για την «προπονητολογία» που είχε αναπτυχθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά σημείωσε: «Ο Μάντζιος έβγαλε μία ολόκληρη χρονιά στον πάγκου του Άρη, δεν γίνεται να πούμε να φύγει από την ομάδα έπειτα από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Το να φεύγει ο προπονητής είναι στη μόδα στην Ελλάδα αλλά ο ίδιος έδειξε τι μπορεί να πετύχει την περσινή αγωνιστική περίοδο. Φέτος αυτό που μπορούμε να του χρεώσουμε είναι η διαχείριση του ρόστερ, καθώς πέρσι η ομάδα είχε έναν κορμό που ξαφνικά άλλαξε καθώς μπήκαν επτά ποδοσφαιριστές μαζί και άλλαξαν την ομοιομορφία του συνόλου και την ομοιογένεια».

Για να συμπληρώσει: «Σε μία ομάδα όταν μπαίνουν νέοι ποδοσφαιριστές, πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά γιατί οι παλιοί μπορεί να νιώσουν ότι αδικούνται, αλλά οι νέοι δεν θα πρέπει να νιώσουν ότι έχουν πάρει τις φανέλες σπίτι τους. Το θέμα διαχείρισης των αποδυτηρίων είναι θέμα του προπονητή και πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες και τους παίκτες που δεν αγωνίζονται ζεστούς, όπως συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκαν οι παλιοί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.