Γκουγκουλιάς: «Αξίζει το κύπελλο ο Άρης, έχει ανέβει επίπεδο με Καρυπίδη»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για την εικόνα του Άρη με τη Λαμία και για την έλλειψη ενός... σκόρερ.

Για το ματς με τη Λαμία:

«Μέτρια χθες η ομάδα, της λείπει ένα σέντερ φορ με εύκολο γκολ που θα την ξεμπλόκαρε. Ένα γκολ δίνει ψυχολογία και αυτό λείπει από τον Άρη. Με τον Καρυπίδη έχει αλλάξει επίπεδο αλλά λείπει το εύκολο γκολ και είναι ένα πρόβλημα». 

Για το επιθετικό πρόβλημα του Άρη:

«Έχουν έρθει καλοί παίκτες, αλλά λείπει ο γκολτζής. Και γίνανε προσπάθειες. Ήρθε ο Ιντέγε, μια ακριβή μεταγραφή, όπως και ο Καμαρά που είναι καλύτερος από τον Ιντέγε αλλά δεν είναι ούτε αυτός γκολτζής».

Για τον επαναληπτικό με τη Λαμία:

Θα είναι δύσκολο το δεύτερο ματς. Φοβόμουν και το πρώτο ματς με τη Λαμία. Ο Άρης ήταν πιο πιεσμένος, η Λαμία ήρθε πιο... ελεύθερη. Ήρθε καλά διαβασμένη και πήρε αυτό που ήθελε και τώρα όλα θα κριθούν εκεί. Στόχος του Άρη είναι το κύπελλο και νομίζω το αξίζει και η ομάδα και ο κόσμος που έχει στηρίξει την ομάδα. Νομίζω θα περάσει ο Άρης έστω και δύσκολα. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.