Γκονζάλες για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Είναι σαν την κατάρα που είχε ρίξει ένας προπονητής στη Λισαβόνα όταν τον απέκλεισαν»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2022

Ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, όσο και για την παρουσία του ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ δύσκολο. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι αρκετά σκληρές. Βρισκόμαστε στο 2022 και το θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται τέτοια πράγματα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο πόλεμος πειράζει την οικονομία, πειράζει τα πάντα. Η FIFA και η UEFA πήραν την απόφαση να αποκλείσουν τις ρωσικές ομάδες για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ο αθλητισμός θέλησε να περάσει το μήνυμα της ειρήνης. Αν εγώ είμαι σύμφωνος ή όχι είναι το λιγότερο. Στη Ρωσία είχα πάει να παίξω με την Μαγιόρκα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά δεν έχω κάποιον γνωστό».

Για την προϊστορία που χτίζει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ σημείωσε: «Είναι σαν την κατάρα που είχε ρίξει ένας προπονητής στη Λισαβόνα όταν τον απέκλεισαν. Το ίδιο ισχύει με το πρωτάθλημα που πήρε και δεν έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ την αντιμετωπίζει και έχει ακόμη στο μυαλό του εκείνο το παιχνίδι. Είναι σημαντικό που δεν κέρδισε χθες η ΑΕΚ παρότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές».

Για την στιγμή που ο Κούρτιτς πήγε να εκτελέσει το φάουλ: «Δεν είναι φόβος, αλλά σέβονται τον Κούρτιτς γιατί ξέρουν τι καλός εκτελεστής είναι. Έκανε καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με δέκα παίκτες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψούσε για τρόπαια, τα είδαμε και τώρα νομίζω ότι το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι το Champions League και η συμμετοχή στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έμεινε στην Ευρώπη και που θα φέρει πόντους στην χώρα γι' αυτό και πρέπει να τον υποστηρίξουμε.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.