Γκονζάλες: «Μπορώ να φέρω πέντε καλύτερους από τον Τσόλακ»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2022

Ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον Τσόλακ, τον Κάργα και τον φετινό ΠΑΟΚ.

«Όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο και οι ομάδες. Ο Τσόλακ είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ, αλλά πέρσι δεν απέδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Ο Λουτσέσκου με τον Μπότο θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και πάντα είμαι της άποψης ότι όταν φέρνεις κάποιον παίκτη πρέπει να είναι καλύτερος από αυτόν που έχεις. Είναι και θέμα στόχων για την επόμενη σεζόν. Αν ρωτάς εμένα μπορώ να σε φέρω από την ισπανική αγορά πέντε καλύτερους από τον Τσόλακ. Από εκεί και πέρα είναι άλλο θέμα αν θα κουμπώσουν στον ΠΑΟΚ. Θα τον έδινα με ένα ποσό πάνω των 2 εκατ. ευρώ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Κάργας θεωρώ ότι έκανε πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει να κάνει το βήμα και για την εθνική. Πιστεύω θα κάνουν πολύ καλό δίδυμο με τον Ινγκασον. Αλλο βέβαια είναι να παίζεις στα Γιάννινα και άλλο να κάνεις πρωταθλητισμό στην Τούμπα. Πάντα όμως θα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους Ελληνες, που έχουν και το μισό κόστος από τους ξένους. Εγώ ήρθα σαν ξένος σε δύσκολες χρονιές, αλλά πάντα έλεγα γιατί να μην δίνουμε ευκαιρίες σε Ελληνες. Οπως είναι ο Βλαχοδήμος που παίζει στο εξωτερικό και άλλα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο Κάργας κάνει προπονήσεις στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, τον βλέπω συχνά, έχουμε κοινούς φίλους. Ο Κρέσπο έχει προσωπικότητα, είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Κατέκτησε και τρόπαια. Πρέπει να αφήσουμε τον Κάργα να δουλέψει και μετά να τον κρίνουμε. Όχι από τώρα. Πέρσι δεν ήμασταν καλοί, θέλουμε δουλειά και υπομονή. Δεν μου άρεσε η λειτουργία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, αλλά τερμάτισε πολλούς βαθμούς πιο πάνω. Επαιξε ρόλο ότι δώσαμε πάνω από 60 ματς. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε ένα ρόστερ για να είναι καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι καλό που ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.