Γκονζάλες: «Με ένα καλό αποτέλεσμα στη Γαλλία τα 90 λεπτά της Τούμπας θα μοιάζουν... περισσότερα για τους Γάλλους»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τόνι Γκονζάλες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου και νυν προπονητής του ΠΑΟΚ Κρυστώνης μίλησε αναφορικά με τον τελικό της ΕΠΣ Κιλκίς εκεί όπου η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό με 3-2 αλλά και τα όσα βλέπει από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει και του αγώνα με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την ομάδα του: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος αλλά ο ήλιος πάντα βγαίνει την επόμενη ημέρα. Ηττηθήκαμε 3-2 σε έναν συναρπαστικό τελικό με πολύ κόσμο. Είχαμε το υπέρ μας 2-1 αλλά μέσα σε ένα δεκάλεπτο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν πήραμε το Κύπελλο. Είμαστε στο 2022 και άσχετα με τα όσα γίνονται τελευταία, ακόμα και εδώ στο Κιλκίς σε ερασιτεχνικό επίπεδο, πιστεύω ο κόσμος πηγαίνει στα γήπεδα για τη γιορτή και όχι για να ξεσπάει. Μετά το τέλος του αγώνα εμείς κάναμε πασίγιο στους αντιπάλους θέλοντας να δώσουμε το παράδειγμα και στα μικρά παιδιά».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Ο ΠΑΟΚ μέχρι εδώ που έφτασε και εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό. Όσο προχωράς σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχεις πιο δύσκολους αντιπάλους. Χωρίς άγχος οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάνε στη Γαλλία για ένα καλό αποτέλεσμα. Αν έρθει αυτό, στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα τα 90 λεπτά θα διαρκούν περισσότερο για τους παίκτες της Μαρσέιγ».

Για τις πιθανότητες που δίνει στις δύο ομάδες: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, δεν είναι σαν το μπάσκετ που κερδίζει συνήθως ο καλύτερος. Για τα ποσοστά που δίνω στο παιχνίδι; 50-50! Τι αλλάζει; Επειδή είναι η Μαρσέιγ;»

Για τη συνεισφορά του Βιεϊρίνια: «Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ ήταν ο Ζαγοράκης, ένας τεράστιος ηγέτης και τον βλέπαμε να τρέχει και να προσπαθεί. Ο Βιεϊρίνια τραβάει σχοινί στον ΠΑΟΚ και κάνει τους παίκτες να παίζουν για την ομάδα και όχι για αυτούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.