Γκονζάλες για ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να μείνει ο Τόμας, δεν γίνεται να χτίζεις ένας σπίτι από τη σκεπή»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τόνι Γκονζάλες, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να μιλάει αναφορικά με το ζήτημα του φορ στον Δικέφαλο, το δίλλημα μεταξύ Μπράντον Τόμας και Μίκαελ Κρμέντσικ, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ασπρόμαυρων».

Αρχικά ανέφερε: «Είναι δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, θα πρέπει να αποφασίσει ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή και την διοίκηση, αλλά θα πρέπει να γίνει το καλό για το σύνολο».

Για τον Μπράντον Τόμας: «Όταν εγώ ήμουν στην πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα, αυτός ήταν στις ακαδημίες και εγώ του έχω μία μεγαλύτερη συμπάθεια και θα ήθελα να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Καλό είναι η ομάδα να πηγαίνει ολοκληρωμένη στην προετοιμασία, για να δουλέψει οργανωμένα και να προστίθενται κάποιοι παίκτες κατά την πορεία. Γνώμη μου είναι να είναι ολοκληρωμένη κατά 90% η ομάδα όταν αυτή θα πάει στην προετοιμασία».

Ενώ υπογράμμισε: «Για εμένα είναι σημαντικό να οριοθετούν τους στόχους της χρονιάς και από εκεί να ξεκινάς, να βλέπεις που είχες λάθος. Δεν γίνεται να χτίζεις ένας σπίτι από την σκεπή, πρέπει να βάζεις τις βάσεις πρώτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.