Σωτηρόπουλος; Γκολ στο Clasico, γκολ και στην ιταλική «ουρά»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος10 Απριλίου 2021

Μέσω του Metrobet, θα τα επικοινωνούμε πιο τακτικά, αναλυτικά και ακόμη πιο άμεσα και Σάββατο και Κυριακή, ανανεωμένοι και «φρέσκοι» σε LaLiga και Serie A, με επιλογές Σαββάτου και Κυριακής, εφόσον προκύπτουν.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Clasico. Από τη μια η Ρεάλ που τρέχει αήττητο 9 αγώνων, που μπορεί να έχει παραπάνω κούραση, αλλά τόνωσε κι άλλο την ψυχολογία της μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ. Νάτσο και (δη) Μιλιτάο ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στα κενά των Ράμος-Βαράν (που διατηρούνται), ο Καρβαχάλ είναι αμφίβολος για τον Ζιντάν. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα του τρομερού ντεμαράζ (16 νίκες/3 ισοπαλίες) που όμως προβλημάτισε (ιδίως στο πρώτο ημίχρονο) στο 1-0 επί της Βιγιαρεάλ, πιο ξεκούραστη και δίχως Κουτίνιο, Φατί, Πικέ και Νέτο για τον Κούμαν. Η νίκη, αν υπάρξει, μπορεί να πάει παντού. Πιθανό να δούμε γκολ (GG+Over).

Στη Μαδρίτη η Χετάφε «καίγεται» περισσότερο από την Κάδιθ που είναι ακόμη πιο άνετη μετά το 2-1 επί της Βαλένθια, αν κάπου είναι αποδοτική, είναι στην έδρα της, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες, είναι μια ευκαιρία να βάλει τέλος στην κατηφόρα κόντρα στην Κάδιθ που δεν έχει κάνει διπλό εδώ και 10 εκτός έδρας αγώνες. Πιθανότερο σκορ βάσει αποδόσεων το 1-0, συνδυαστικά σκέψη περισσότερο για 1&Under 3,5. Αν θέλει να σωθεί η Αλαβές κάτι πρέπει να πάρει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχασε το Κύπελλο από τη Σοσιεδάδ και έχει το μυαλό της στον επόμενο με τη Μπαρτσελόνα (και δεν έχει βαθμολογικό στόχο στο Πρωτάθλημα). Με αλλαγή προπονητή η Αλαβές (Καγιέχα αντί Αμπελάρδο) ποντάροντας και στο ηλεκτροσόκ Χ2&Under 3,5. Αφήνω στην άκρη το μοιρασμένο Εϊμπαρ-Λεβάντε (που τείνει προς τον άσο, αλλά έχει ερωτηματικά και δεν είναι ότι πιο ικανοποιητικό το 2,20).

Στην Ιταλία γκολ αναμένονται στο Σπέτσια-Κροτόνε. Σε καλύτερη μοίρα οι γηπεδούχοι, με το «μαχαίρι στο λαιμό» οι φιλοξενούμενοι. Για να πετύχει ότι και το 2017 και να… ντυθεί ο Σέρζε Κόσμι, Νταβίντε Νίκολα, πρέπει να παίρνει νίκες. Τις ψάχνει η Κροτόνε. Παντού. Και στη Νάπολι στο 4-3. Θα παίξει ανοιχτά ξανά, η Σπέτσια (δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη), η παράδοση είναι μοιρασμένη (3-1-3) με GG&Over στα τρία τελευταία κι εκεί θα καταλήξω, με δεύτερη σκέψη στο Χ2&Over, ενώ από σκόρερ ο φορμαρισμένος Σιμι έπεσε αρκετά σε anytime.

Η Μίλαν δεν έχασε σε κανένα από τα τελευταία 7 ματς στο Ένιο Ταρντίνι από την («ντροπή» της έδρας με 9 γκολ σε 15 ματς) Πάρμα των πολλών ερωτηματικών αγωνιστικά για τον Ντ’Αβέρσα, κινδυνεύει να χάσει τη 2η θέση, αλλά εκτός συνεχίζει να έχει την καλύτερη επίδοση. Δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά «επαγγελματική» νίκη (2&Under 4,5) μπορεί να την πάρει.

Στο Ούντινε οι γηπεδούχοι θα επηρεάσουν τη «μάχη της ουράς» (θα παίξουν με Κροτόνε, Κάλιαρι, Μπενεβέντο, πέραν του σημερινού), δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά στο γήπεδο δεν είναι αδιάφοροι. Πήρε ψυχολογία η Τορίνο από το 2-2 στο ντέρμπι (θα παίξει για τρίτη φορά κάτω από τα δοκάρια ο Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αδελφός του Σεργκέι αγωνίζεται στη Λάτσιο λόγω της απουσίας του Σιρίγκου), πολλούς παλιούς γνώριμους έχουν, αλλά δύσκολα πάει το χέρι στο 2. Πιο πιθανό να δούμε ισοπαλία ημιχρόνου σε χαμηλό τέμπο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΕΑΛ ΜΑΔ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ GG&OVER

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ GG&OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.