Γκολ κάθε 29 λεπτά στο Europa League

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2020

Τα 231 που έχουν σημειωθεί στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του φετινού Europa League, αποτελούν ένα μοναδικό ρεκόρ  για την διοργάνωση. Μόλις χθες, σημειώθηκαν 93, γεγονός που κάνει την διοργάνωση μοναδική.

Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι, μετά από 72 αγώνες στην διοργάνωση, σημειώνονται 3,21 γκολ σε κάθε αναμέτρηση ή διαφορετικά, ένα γκολ κάθε 29 λεπτά.

Χαρακτηριστικά μπορείται να δείτε στην ιστοσελίδα της UEFA, πως τα περισσότερα τέρματα σημειώνονται στο διάστημα μεταξύ 61'-75'.

Η Βιγιαρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση (12 γκολ), η Χοφενχάιμ τις περισσότερες προσπάθειες (70), όπως και τις πιο πολλές προσπάθειες στην εστία (32), ενώ η Γιουνγκ Μπόις έχει υποπέσει στα πιο πολλά φάουλ (59).

Κορυφαίος σκόρερ με έξι γκολ, είναι ο Γιουσούφ Γιαζίζι της Λιλ, τις πιο πολλές προσπάθειες προς την εστία (8) μοιράζονται ο Γιαζίτσι και ο Στίβεν Μπέργκις της Φέγενορντ, ενώ τις περισσότερες ασίστ έχει «μοιράσει» ο Κέλετσι Ιχεανάτσο της Λέστερ, Τα πιο πολλά φάουλ (13) έχουν κάνει ο Ντιέγκο Φαλτσινέλι (Ερυθρός Αστέρας) και ο Φίλιπ Ότζοβιτς (Καραμπάχ).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.