Γκολ και θέαμα σε Βουδαπέστη και Ντόνετσκ - Δείτε τις καλύτερες στιγμές!

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Μετά τους πρώτους αγώνες του Europa League ήρθε η σειρά των ρεβάνς που θα έκριναν το ποιες ομάδες θα  «τσέκαραν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ειδικότερα, στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, η Μόλντε φιλοξένησε την Γρανάδα - ομάδα του ομίλου του ΠΑΟΚ - στη ρεβάνς του 2-0 της Ισπανίας που είχε δώσει προβάδισμα στους Ισπανούς. Οι παίκτες της Μόλντε ευτύχησαν να βρουν ένα σχετικά γρήγορο γκολ που τους έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης, καθώς ο Χεσούς Βαγέχο σκόραρε στη λάθος εστία στο 29ο λεπτό και έδωσε κίνητρο στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν το σκορ χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι στην υπόθεση πρόκρισης. Σε αυτό καθοριστικό παράγοντα έπαιξε ο Σολδάδο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 64΄και στο 72΄έκανε το 1-1, πριν ο Χεστάντ από την άσπρη βούλα στο 90΄έγραψε το τελικό 2-1.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο παγωμένο Ντόνετσκ, η Σαχτάρ είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην Ρόμα, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης για τους γηπεδούχους που ήθελαν να πραγματοποιήσουν μία πειστική εμφάνιση και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Αυτό το έργο έκανε ακόμα πιο δύσκολο το γκολ των Ιταλών που στην επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μαγιοράλ ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Μοράες, να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Οι Ρωμαίοι δεν είχαν πει τον τελευταίο τους λόγο με τον Μαγιοράλ να προσθέτει ένα ακόμα γκολ στη λίστα του και να κάνει το 1-2. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.