Γκόγκας για τον χαμό του Παύλου Δήμου: «Χάσαμε την γη κάτω από τα πόδια μας»

Metrosport Team13 Νοεμβρίου 2020

Ο Σάκης Γκόγκας, πρώην συμπαίκτης του Παύλου Δήμου στον Πανσερραϊκό, μίλησε στο Metropolis 95,5 για το χαμό του καλού του φίλου. «Ολη η ποδοσφαιρική κοινωνία και όχι μόνο είναι συγκλονισμένη. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, υπήρξε συμπαίκτης και φίλος, ήταν ένα χαμογελαστό παιδί. 

Αυτό που προέχει είναι να βρει η οικογένειά του την δύναμη να συνεχίσει την ζωή. Ανταλλάσαμε συχνά απόψεις για το ποδόσφαιρο. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Με πληροφόρησε ο παλιός συμπαίκτης μας, Δημήτρης Μπονέρης και ο φροντιστής του Πανσερραϊκού» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Δεν γνωρίζω, αλλά θεωρώ ότι ήταν υγιέστατος. Προσπαθούσε να προπονηθεί σε καθημερινή βάση. Διακρινόταν για το χιούμορ του, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ, είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, έχουμε μοιραστεί και θετικές και αρνητικές στιγμές».  

Για το πλήγμα που έχει φέρει στον χώρο του ποδοσφαίρου ο κορωνοϊός υπογράμμισε: «Υπάρχει μία γενικότερη αβεβαιότητα. Είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα, πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τι θα γίνει. Αν οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών έχουν την δυνατότητα να κάνουν τακτικά τεστ ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία των παικτών είμαι υπέρ, αλλά δεν ξέρω πως θα βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για κάτι τέτοιο.  

Θεωρώ ότι δεν φταίει μόνο ο κορωνοϊός για την καθυστέρηση, υπήρχε έτσι και αλλιώς. Ήταν και η αναδιάρθρωση. Θα ήταν δύσκολο να αποφασιστεί η διακοπή αν τα πρωταθλήματα είχαν ξεκινήσει ήδη. Για μένα κακώς δεν άρχισαν νωρίτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.