Γκιτσιούδης: «Οι παίκτες κρύβονται, ο ΠΑΟΚ παίζει τα ματς στη... ρουλέτα»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και τις αδυναμίες του.

«Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει και να ρίξουμε τις ευθύνες. Η ομάδα πιέστηκε και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό. Από την αρχή φανήκαν όλα, από τις μεταγραφές. Εγώ περίμενα 3η και 4η θέση. Με τον Γκαρσία είδατε ότι πήραμε την 2η θέση και το κύπελλο ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται άγχος και έτσι να πάμε, χωρίς να φορτσάρουμε, πάλι εκεί θα είμαστε. Δεν θέλει απογοήτευση. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις, έκανε και τις μεταγραφές και εμείς λέμε την γνώμη μας. Δεν ξέρω αν είναι σωστή, γιατί ο προπονητής είναι όλη μέρα με τους ποδοσφαιριστές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπουμε τους παίκτες να μην έχουν αυτοπεποίθηση και να κρύβονται. Βλέπουμε να σηκώνουν τα χέρια, φαίνεται σαν να μην θέλουν να πάρουν την ευθύνη και αυτό δείχνει αδυναμία. Μάλλον γιατί βλέπουν ότι βγαίνουν έξω από τους στόχους, αλλά δεν χρειάζεται πανικός. Να πληρώσουν, βέβαια, οι υπεύθυνοι. Εμείς τα λέμε, αλλά ας τα δούνε οι από πάνω και να καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δεν θα παίζουμε ρουλέτα που θα βγει. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός από την αρχή. Βλέπαμε μία άμυνα κορεσμένη και τώρα υπάρχουν προβλήματα. Αυτό παρέσυρε και τους άλλους, επηρέασε μέχρι και την αστοχία στο γκολ. Για το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αλλά ας μην απογοητευόμαστε.»

Για την ευθύνη του Ζίβκοβιτς στο γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ: «Όταν κάποιος έχει να παίξει καιρό η εστία του φαίνεται δέκα μέτρα. Έχει φύγει έξω από τα νερά του. Βάζεις τον Ταλιχμανίδη να παίξει όταν η ομάδα είναι πεσμένη; Να δείξει καλά στοιχεία και να χάσει η ομάδα; Είναι δίκοπο μαχαίρι. Πρέπει να τον προετοιμάσεις από πριν».

Για την ενίσχυση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο: «Χρειάζονται μεταγραφές. Για μένα έναν σέντερ μπακ γρήγορο, όπως και ένα γρήγορο χαφ. Χρειάζεται βελτίωση, αλλά δεν χρειάζεται να κατηγορούμαι συνέχεια.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.