ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκιτσιούδης: «Με ψυχολογία πάντα στο ζενίθ ο Κοτάρσκι»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι «κράτησε όρθιο» τον ΠΑΟΚ στο Μπριζ αποκρούοντας το πέναλτι Τιάγκο. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM ο Γιάννης Γκιτσιούδης, έπλεξε το εγκώμιο του Κροάτη γκολκίπερ χαρακτηρίζοντάς τον «τερματοφύλακα με ψυχολογία πάντα στο ζενίθ».

Ο ΠΑΟΚ παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης επί της Κλαμπ Μπριζ στο Conference League και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι… έβαλε το χεράκι του στην απόκρουση του πέναλτι του Τιάγκο για τους Βέλγους. Ο βετεράνος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την απόδοση του Κροάτη λέγοντας για την απόκρουση του πέναλτι:

«Ήταν ρίσκο αλλά πέτυχε, μας χαροποίησε όλους. Έπιασε άλλο ένα πέναλτι ο Κοτάρσκι και έδειξε ότι είναι τερματοφύλακας ψυχολογίας που είναι πάντα στο ζενίθ και δεν πέφτει ποτέ».

Για το πως έπεσε στο πέναλτι: «Είχε διπλή σκέψη, περίμενε λίγο παραπάνω. Αν έφευγε πιο νωρίς θα έπεφτε δεξιά.

Είχε διπλή σκέψη από τα όσα του είπε ο Ντεσπόντοφ και αυτό ήταν καλό για την ομάδα και για τον ίδιο».

Για τα πέναλτι που είναι εκτελεσμένα στο κέντρο: «Είναι ανάλογα στον τερματοφύλακα που θα σκεφτεί να πέσει. Είναι θέμα τύχης.

Υπάρχουν τερματοφύλακες 1,90 μ. που διαλέγουν γωνία και τεντώνονται να πάρουν την ακτίνα μέχρι μέσα στο δοκάρι. Να πιάσουν και τη γωνία και το κέντρο. Μπράβο και στους δύο είναι θέμα τύχης. Όταν έπαιζα παλιά υπήρχε ο Ζντένκο Μουφ που τον παρατηρούσα χτυπούσε όλα τα πέναλτι δεξιά. Σ’ ένα παιχνίδι μας ήjερα ότι θα σουτάρει από δεξιά, έπεσα δεξιά και το χτύπησε αριστερά.

Έρχεται και μου λέει ξέρω ότι παρακολουθείς και άλλαξα πρώτη φορά στη ζωή μου γωνία».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.