Γκιτσιούδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αλλαγές, ο Σαββίδης να πάρει κεφάλια»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και μίλησε για τη φετινή εικόνα του Δικεφάλου, τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να πάρει κεφάλια και πως χρειάζονται αλλαγές αλλά και να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ είμαστε καλομαθημένοι τελευταία και περιμέναμε επανεκκίνηση μετά το διπλό στο Φάληρο. Όλα ξεκινούν από τον Ιβάν Σαββίδη. Εγώ αυτό που ακούω, είναι πως υπάρχει διχόνοια μεταξύ Μπότο-Λουτσέσκου-Γκαρσία. Ο Σαββίδης πρέπει να πάρει κεφάλια όσο σκληρό κι αν ακούγεται. 

Εγώ πιστεύω πως ο Λουτσέσκου έχει χάσει τα αποδυτήρια, προσπαθεί αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν γίνεται στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα να έχουμε ένα σουτ στην εστία, το 60% κατοχή δεν σημαίνει πως παίζουμε μπάλα. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει 70% κατοχή περπατώντας, ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή αλλά με μπαλιές πίσω και περπατώντας. Το είχε το ίδιο στυλ πριν τρία χρόνια, αλλά τώρα δεν του βγαίνει του Λουτσέσκου. Ας το αλλάξει. Οτιδήποτε χρειάζεται για να αλλάξει κατάσταση. Μεταγραφές, γενικός διευθυντής, προπονητής, ό,τι χρειάζεται να αλλάξει, να αλλάξει».

Για το αν πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά: «Για τον Κωνσταντέλια έχω ακούσει πως είναι μεγάλο ταλέντο και πως ακούει πολύ, ας του δώσουν την ευκαιρία. Ο Κούτσιας είναι μεγάλο ταλέντο αλλά έλεγαν πως δεν άκουγε και πως έκανε του κεφαλιού του γι΄αυτό δόθηκε δανεικός. Με τον Παναθηναϊκό ο Λουτσέσκου έβαλε τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ και το έκανε επιδεικτικά για να δείξει πως δεν έχει παίκτες».

Για τον Κοτάρσκι: «Όπως κάθε τερματοφύλακας έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Βγαίνει από την εστία του, παίζει με τα πόδια, άσχετα πως την πληρώσαμε 1-2 φορές, είναι θέμα προσαρμογής με την άμυνά του, είναι σταθερός, έχει καλές τοποθετήσεις, μπορεί να δώσει παραπάνω και τον παίρνει η μπάλα γιατί η ομάδα δεν πηγαίνει καλά και πέφτει η ψυχολογία του. Χρειάζεται υπομονή, εδώ κάναμε με τον Πασχαλάκη τέσσερα χρόνια υπομονή. Εγώ χάρηκα που δεν πήγε στα λεφτά της Αραβίας, έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.