Γκιτσιούδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση σε πολλές θέσεις»

Metrosport Team21 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Τούμπα, την μεταξύ τους ισοπαλία, την ενίσχυση που χρειάζεται ο Δικέφαλος αλλά και το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Κροατία την ερχόμενη Πέμπτη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Τούμπα: «Δεν ήταν καλύτερη ομάδα η Ριέκα από τον ΠΑΟΚ, είχε την ψυχολογία και ήταν πιο τυχερή που έβαλε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Συνήθως οι ομάδες που παίζουν εκτός έδρας κοιτάζουν να πετύχουν ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος πως έπρεπε να πετύχει δύο και τρία γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγούσε το γκολ, έδειξε ζωντάνια αλλά το άγχος βαραίνει τα πόδια και επηρεάζει στον ψυχολογικό τομέα. Είναι καλό που υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις και ο προπονητής έχει την ευχέρεια να τους χρησιμοποιήσει όπου θέλει ανάλογα την κατάσταση του κάθε αγώνα».

Για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Μια ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να παίξει καλά στην Ευρώπη, θα πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση σχεδόν ισάξιοι. Χρειάζεται ενίσχυση σε πολλές θέσεις, στην άμυνα είμαστε βαρείς. Θέλουμε πιο γρήγορους και ευέλικτους παίκτες στην άμυνα, μια φρεσκάδα. Στο κέντρο ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες, αλλά χρειάζεται κάποιους παίκτες στα άκρα ή ακόμη και στην κορυφή της επίθεσης. Και ο Σφιντέρκσι προσπαθεί να δείξει πως αξίζει να παίξει και ίσως γυρνάει μπούμερανγκ. O Koύρτιτς είναι δυνατός παίκτης, έχει δείξει πως έχει και τα δύο πόδια ενώ ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα».

Για τη ρεβάνς: «Είμαι αισιόδοξος. Ξέρουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θα πρέπει να μην χάσουμε και αν πάει το ματς στην παράταση τότε βλέπουμε. Όσο περνάει η ώρα θα πρέπει να βάλουμε να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ στην Κροατία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.