Σοκάρουν οι δηλώσεις της γυναίκας του Γκιγκς: «Με κλώτσησε στην πλάτη και με πέταξε γυμνή εκτός δωματίου»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Ο Ραϊαν Γκίκς αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες για σωματική και ψυχολογική βία προς την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ και την αδερφή της, Έμα.

Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουναϊντετ, μετά τις καταγγελίες της πρώην γυναίκας του και την αδερφή της. Ωστόσο, ο Ραίν Γκίγκς συνεχίζει να δηλώνει αθώος και να μην δέχεται όλες αυτές τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη ισχυρίστηκε πως ο Γκίγκς την κλώτσησε στην πλάτη και την πέταξε γυμνή έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου «Stafford» που βρισκόταν, ενώ φέρεται επίσης να της επιτέθηκε με... κουτουλιά και να πετούσε πάνω της αντικείμενα, όταν εκείνη τον ρωτούσε αν πηγαίνει και με άλλες γυναίκες.

Πλέον, η επόμενη ακρόαση είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου και μέχρι τη δίκη που έχει τεθεί για τις 24 Ιανουαρίου στο «Crown Court» του Μάνστεστερ, ο πρώην προπονητής της Ουαλίας είναι ελεύθερος με εγγύηση υπό τον όρο ότι δεν θα έρθει σε επαφή με την Κείτ Γκρεβιλ ή την αδερφή της σε όποια διεύθυνση κι αν βρίσκονται.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.