Γκιέντριους Ζιμπένας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι... τρελός, μας επηρέασε»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ λίγο νωρίτερα πήρε μια μεγάλη νίκη εναντίον της Λιέτουβους Ρίτας στο Παλατάκι, με 81-78, στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων. 

Ο κόουτς της Ρίτας στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στην ατμόσφαιρα, δηλώνοντας ανοιχτά πως η ομάδα του έχασε το μυαλό της από τους οπαδούς, ενώ χαρακτήρισε «τρελό» τον κόσμο του «δικεφάλου» τονίζοντας πως η ενέργεια που έδωσε άλλαξε την κατάσταση του αγώνα. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς της Ρίτας: 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άξιζε τη νίκη. Είμαι στενοχωρημένος από την άμυνά μας και στα ένας εναντίον ενός, όπως με τα λέι απ του Χαντς. Δώσαμε τα σουτ στον Ράιλι και το πληρώσαμε. Χάσαμε το μυαλό μας ανοίγοντας διάλογο με το κοινό και τους διαιτητές. Είναι απαράδεκτο αυτό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι… τρελός, με την καλή έννοια, και αυτό μας επηρέασε. Η ενέργεια άλλαξε την κατάσταση του αγώνα και έδωσε στον ΠΑΟΚ αυτό που ήθελε».

Για το τρίτο παιχνίδι: «Θα είναι τελικός. Παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.