Γκέντσογλου: «Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για να σωθούμε»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Σάββας Γκέντσογλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την εικόνα των "πράσινων" που δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην Super League 2, ενώ αναφέρθηκε και στη νταμπλούχο ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Μακεδονικό: «Η μάχη συνεχίζεται, τώρα έχει πάρει φωτιά. Δυστυχώς, όλοι είχαμε την εντύπωση πως δεν θα δίναμε μέχρι τέλους μάχη για την παραμονή μας και εν τέλει αυτό μας έκανε κακό. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, είχαμε και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, όσο αφορά τα γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος και τώρα πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Τώρα πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για να σωθούμε».

Για το νταμπλ της ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρα δίκαιο αυτό συνέβη με την ΑΕΚ, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δίμηνο που έψαχνε τα πατήματά της, μετά ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι από όλες τις άλλες και αποδείχθηκε με το νταμπλ. Αυτό που δείχνει η ΑΕΚ φέτος είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, χωρίς να θέλω να αδικήσω τις άλλες ομάδες.

Όταν βγαίνει το 90% ίσως και το 100% των επιλογών που κάνεις δεν χρειάζεται μεταβατική περίοδος και αυτό συνέβη φέτος στην ΑΕΚ. Πήρε μεγάλη δυναμική και από το γήπεδο. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπώ για MVP, ακόμη και ο Μάνταλος που έχει ακούσει τόσα τα τελευταία χρόνια». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.