Γκέντσογλου: «Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο σαν να είμαστε φιλαράκια»

Δημήτρης Καλαϊτζής26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ροναλντίνιο προκάλεσε χαμό με τα μαγικά του στο Survivor με τους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης να μην μπορούν να πιστέψουν στα...μάτια τους ότι έβλεπαν από κοντά έναν θρύλο του ποδοσφαίρου! 

Ο Σάββας Γκέντσογλου ξετρελάθηκε που αγωνίστηκε κόντρα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ κι αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του στον Γιώργο Λιανό. 

"Ήθελα να κάνω λάθος για να πάμε στο Μαϊάμι, εντέλει δεν έκανα λάθος. Όταν ο κύριος Ατζούν είπε ότι θα παίξει με έναν φίλο του, ένιωθα το Μαϊάμι να έρχεται προς τα πάνω μας. 

Μόλις είδα τον Ροναλντίνιο το είδα να απομακρύνεται. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Είναι κάτι που θα το λέμε για πάντα. Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο, σαν να είμαστε φιλαράκια σε μία παραλία. Είναι κάτι το μαγικό. Έπαιζα τόσα χρόνια μπάλα, αυτό δεν μπόρεσα να το φανταστώ ούτε στα καλύτερά μου όνειρα. 

Είναι το χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου και ήταν ακριβώς αυτό που είδαμε στο beach volley. Μπορεί να έπαιζε με 80.000 κόσμο, να έπαιζε τελικούς Champions League, Μουντιάλ και ήταν πάντα με το χαμόγελο. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο και εμείς απολαμβάναμε αυτόν."

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.