Γκέλιος: «Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα, βασικό κριτήριο είναι να έχω χρόνο συμμετοχής»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας Γιάννης Γκέλιος και μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, την επιθυμία να φύγει από τη Γερμανία και να παίξει κάπου αλλού στην Ευρώπη ενώ μίλησε και για τη γερμανική σχολή τερματοφυλάκων.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Θέλω να φύγω από τη Γερμανία, να παίξω κάπου αλλού στην Ευρώπη για να δω κάτι καινούριο. Φυσικά αν δεν βρεθεί κάτι καλό στην Ευρώπη, θα παίξω στην Γερμανία. Και η Ελλάδα είναι μέσα στις επιλογές μου, ίσως Πορτογαλία, Ισπανία ή Ιταλία, σε χώρες δηλαδή που θα έχω λίγο παραπάνω ήλιο. Αν μπορέσω να παίξω στην Ελλάδα τα επόμενα 2-3 χρόνια, θα το ήθελα. Βασικό μου κριτήριο είναι να παίξω κάπου γιατί στη Χολστάιν Κίελ φαινόταν ότι δεν θα έπαιζα».

Για τις διαφορές των τερματοφυλάκων από τη γερμανική σχολή σε σχέση με της Ελλάδας: «Μπορεί η γερμανική σχολή να είναι η καλύτερη στον κόσμο, όμως όσοι προέρχονται από την ελληνική σχολή δεν έχει μεγάλες διαφορές με την ισπανική ή με την ιταλική. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ συνηθισμένο να παίζεις σαν λίμπερο, να παίζεις με τα πόδια, να βοηθάς την ομάδα και να συμμετέχεις στο παιχνίδι. Κάθε χρόνο μπορείς να γίνεις καλύτερος, εγώ τώρα ρίχνω βάρος στα πόδια αλλά και στις εξόδους για να βελτιωθώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.