Γκέκας: «Ο Τζόλης μπορεί να υποστηρίξει το στυλ του Πογιέτ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει πάνω στον Τζίμα»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95,5 Και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Φάνης Γκέκας, και μίλησε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, τον υποβιβασμό της ομάδας του, σχολίασε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 που έχει ανταγωνισμό, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ με επιθετικό όπως ο Μορόν θα ήταν ακόμη πιο ψηλά ενώ μίλησε για την επένδυση που πρέπει να κάνει ο Δικεφάλος πάνω στον Στέφανο Τζίμα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον υποβιβασμό του Τηλυκράτη Λευκάδας: «Δεν παίζει ρόλο το VAR, δεν θα άλλαζε κάτι γιατί μας τιμώρησαν το γήπεδο. Ακόμη περιμένουμε την έκθεση τι πρέπει να βελτιώσουμε, ενώ έχουμε υποβιβαστεί. Όποιος έχει τις άκρες σε αυτές την κατηγορία, αυτός μένει. Εχω άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Τηλυκράτη, έδωσα μερικές μέρες ρεπό στους παίκτες μου και από την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε λίγες προπονήσεις ακόμη για να δούμε και τι θέλει η ομάδα. Αν είχαμε λίγο χρόνο ακόμη, θα είχαμε σωθεί. Εμείς παίξαμε τελευταία αγωνιστική στον Γιούχτα και αν ήταν άλλη ομάδα θα είχε διακοπεί. Ο τοίχος είναι ένα μέτρο από τον αγωνιστικό χώρο. Και τους πείραξε το εθνικό στάδιο το δικό μας και ακόμη δεν έχουμε λάβει την έκθεση για το τι πρέπει να αλλάξουμε».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1: «Είναι καλό να έχει το πρωτάθλημα καλούς επιθετικούς, αν ο ΠΑΟΚ είχε έναν επιθετικό όπως ο Μορόν ή ο Ελ Κααμπί θα ήταν ακόμη πιο ψηλά. Δεν αρκούν μόνο οι επιθετικοί, χρειάζονται και οι παίκτες για να τους δώσουν πάσα. Θα είναι ανταγωνιστικά τα πλέι οφ μέχρι τέλους και δεν θα ξέρουμε ποιος θα το πάρει. Ο Μορόν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με ή χωρίς την μπάλα, ο Ακης Μάντζιος τον έκανε ακόμη καλύτερο. Όπως είχα πει πριν λίγα χρόνια να επενδύσει ο ΠΑΟΚ στον Κωνσταντέλια, έτσι πρέπει και τώρα με τον Τζίμα να επενδύσει πάνω του. Είναι θέμα προπονητή αν θα τον βάλει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ίσως να θέλει να βάλει τους έμπειρους και αν γίνει το 1-0, στη συνέχεια να βάλει τον Τζίμα».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Τζίμα: «Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψει. Να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει. Αν το κάνει αυτό, τα επόμενα χρόνια θα είναι το νούμερο ένα όνομα».

Για τις επιλογές των επιθετικών στην Εθνική ομάδα: «Οι επιθετικοί που επιλέγονται είναι βάση των χαρακτηριστικών των αντιπάλων. Όποιον και να έπαιρνε από τους κεντρικούς επιθετικούς, αυτό που θα έμενε έξω, θα τον αδικούσαμε».

Για την κλήση του Χρήστου Τζόλη: «Σε αυτό το στυλ που θέλει να παίξει ο Πογιέτ με κόντρες, μπορεί να το υποστηρίζει ο Τζόλης».

Για το αν του έγινε πρόταση στο παρελθόν από τον ΠΑΟΚ: «Μου είχε γίνει συγκεκριμένη πρόταση τότε από τον ΠΑΟΚ, αλλά είχα πει πως δεν είναι υγιής η διοίκηση για να έρθω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.