«Ποιος θα πρωτοπαίξει στην επίθεση του ΠΑΟΚ; - Να βγει από το αδιέξοδo ο Μήτρογλου»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φάνης Γκέκας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που πλέον έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του διπλώματος προπονητικής ανέλυσε τη μεταγραφή του Σίνζι Καγκάβα από τον ΠΑΟΚ, καθώς και την ενίσχυση του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου καθώς γνωρίζει και τους δύο από το πέρασμα του από τη Bundesliga και την Εθνική Ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Αναφορικά με τη μεταγραφή του Καγκάβα: «Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες αλλά παίζει ρόλο το πως κινείται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Δεν είναι στα επίπεδα που ήταν αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Παίζαμε στην ίδια θέση και δεν μπορώ να κρίνω πολλά ως αντίπαλος. Είναι ευλογία για κάθε ομάδα αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή εκεί που έχει αρκετούς παίκτες. Ποιος θα πρωτοπαίξει στο 4-2-3-1; Θα αφήσεις έξω τον Τζόλη που πρέπει να δείξει πράγματα και να πωληθεί; Θα έπρεπε να επενδύσει και σε άλλες θέσεις και όχι μόνο στην επιθετική γραμμή».

Για να προσθέσει: «Ρίσκο μεγάλο που αν θα σου βγει είναι κέρδος αλλιώς έχασες μία μεταγραφή. Θα μπορούσες να πάρεις παίκτες με περισσότερα παιχνίδια που θα μειώσουν το ρίσκο. Όταν ο προπονητής έχει το πλάνο του ξέρει πως να δουλεύει. Η κάθε ομάδα ξέρει πως λειτουργεί, όπως μπορεί να γίνει και στην περίπτωση της μεταγραφής του αμυντικού χαφ».

Για την μεταγραφή του Μήτρογλου στον Άρη: «Ο Μήτρογλου δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση τα δύο χρόνια, θα δείξει η ομάδα πως θα τον κάνει να βγει από το αδιέξοδό του. Ο Μπρούνο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να προσφέρει με βάση τα όσα έχει δείξει στο γήπεδο κατά την παρουσία του στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.