Γκαβέζος για Κωνσταντινούδη: «Ανταλλάξαμε χτυπήματα και κερδίσαμε»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

Ο Πέτρος Κωνσταντινούδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδωνστην κατηγορία των 40 κιλών και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που ανεβαίνει στο βάθρο στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Ο προπονητής του, Γιώργος Γκαβέζος, μίλησε για την προσπάθεια του νεαρού αθλητή και για τους στόχους της σχολής πυγμαχίας της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επίτευγμα του μικρού αθλητή: «Είναι ο πιο μικρός στην κατηγορία. Ανταλλάξαμε τα χτυπήματα μας και κερδίσαμε δύο αγώνες. Το πρωτάθλημα έγινε στο Σαράγεβο, συμμετείχαν αρκετές χώρες. Ο Πέτρος ήταν στην κατηγορία των 40 κιλών και είχε 17 συμμετέχοντες. Ο αθλητής προπονείται από το 2013, ήρθε σε ηλικία 4.5 ετών στη ακαδημία την παιδική του Άρη».

Για τη σχολή: «Πριν τον κορωνοϊό, είχαμε με 155 άτομα. Δεν είναι όλοι στο αγωνιστικό τμήμα. Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος και να γυμνάζεται μέσω της πυγμαχίας. Εκτός από θέματα αυτοάμυνας, να μπορεί να γυμνάζεται κιόλας. Μπορεί να έρθει κάποιος από μικρό παιδί έως και την ηλικία των 80 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι έρχονται και ολόκληρες οικογένειες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.