Γκαρσία: «ΠΑΟΚ σημαίνει καρδιά και κάθε παιχνίδι είναι τελικός»

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα... Τούμπα και να πάρει μία αγχωτική νίκη χάρη στα γκολ του Σφιντέρσκι για την ισοφάριση και του Ελ Καντουρί για τη νίκη, που ήρθαν ως απάντηση στο γκολ του Εραμούσπε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο περιθώριο της αναμέτρησης και μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ανέφερε πως για τον ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι είναι τελικός ενώ έκανε ειδική μνεία για την εμφάνιση των Αντελίνο Βιεϊρίνια, Χρήστου Τζόλη και Νίλσεν Περέιρα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο flash interview των καναλιών NovaSports:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί στα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε καλά, κάνοντας ένα λάθος που πληρώσαμε. Είναι λίγο δύσκολο γιατί έχουμε παίκτες με τραυματισμούς και covid. Δεν έχουμε εύκολο παιχνίδι, είμαστε ΠΑΟΚ και κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εχουμε παίκτες, όπως ο Βιεϊρίνια που έπαιξε το πρώτο παιχνίδι και ήταν καλός, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Νίλσεν Περέιρα που ήταν επίσης καλός. Με τις 5 αλλαγές που υπάρχουν πλέον αλλάζει και το ποδόσφαιρο. Ο Τζόλης πήγε καλά και κάποια άλλα παιδιά όχι τόσο, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα για τη συνέχεια».

Για την ειδική δουλειά που γίνεται με κάποιους παίκτες: «Δουλεύουμε με όλα τα παιδιά. Όπως με τον ΤσιγγΆρα, τον Μιχαηλίδη και τον Περειρα, υπάρχει και ατομική δουλειά για να γίνονται καλύτεροι».

Ενώ στο τέλος πρόσθεσε: Τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικά και με γεμάτη Τουμπα μπορεί να τους επηρεάσει. Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά. Τα μικρά παιδιά πρέπει να τα ξέρουν αυτά». 

Αξιο αναφοράς είναι πως ο ίδιος ζήτησε και συγγνώμη αν δεν μιλάει τόσο καλά τα ελληνικά, καθώς ο ίδιος έχει επιλέξει να μιλάει τη γλώσσα μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.